Teljesen kivagyok! Másnak is ennyire szerencsétlen és problémás a családja?!?
Ne haragudjatok de ki kell öntenem a szívem, ki kell beszélnem magamból mert lassan megőrülök! :( 13 hónapos a babám. Jóformán egyedül nevelem, mert páromra egyáltalán nem lehet számítani, szinte sosincs itthon, ha mégis, akkor is dolgozik, vagy keres valami egyéb elfoglaltságot magának. Magától eszébe sem jut hogy törődjön, foglalkozzon a gyerekével, ne adj isten, segítsen valamit! Nekem nincs családom, akik vannak, messze vagy nem vagyunk közeli kapcsolatban. Csak anyósra számíthatnék, de már rá sem. Ha megkérem néha havonta 1-2 alkalommal hogy vigyázzon a picire, egy-két órát, mindig csinál valami galibát! Rosszul pelenkázza be, rossz kaját ad neki, elfelejti órákig megitatni és még sorolhatnám. a szomszédos kerületben lakik de van hogy hetekig nem jön át,pedig simán jöhetne, csak nála más a fontossági sorrend, mindig van valami "nagyon fontos dolga". Imádja a kicsit azt tudom, de mégsem jön és ez engem bánt. Nem segíteni csak vele lenni. Ugyan ez van a többi nagyszülővel és dédikkel.Persze "elméletben" mindenki odavan érte, mindenki hiányolja, meg mondja hogy jaj, olyan rég látott, hogy fel sem ismer és hasonlók. :( Kivagyok, teljesen egyedül vagyok heti 7 nap a gyerekkel, mindenki annyira várta, akarta és most meg senki felénk se néz!! Az apjának úgy kell könyörögni meg veszekedni vele, hogy amikor lenne szabadideje ne csináljon magának más programot hanem legyen velünk, a gyerekkel.
köszönöm, hogy meghallgattatok.
te miért vagy ennyire gusztustalanul undok?! Már többször olvastam a válaszaid és komolyan mondom hogy ritka bunkó vagy!!!! szerinted azért írtam a kérdést hogy a te bunkó okosságaidat kapjam válaszként?! Honnan a nyavalyából tudhattam a gyerek születése előtt hogy miként fognak viselkedni ha már meglesz a gyerek?! mindenki csak azt szajkózta, hogy mikor lesz baba, legyen már baba, férjem is.... ezek után valóban ne erre számítottam!!
de gondolom te tökéletes vagy és az egész családod az..... gratulálok!
Hát...nem vagy irigylésre méltó helyzetben.
Nálunk a férjem csak heti egy alkalommal van itthon és nekünk két picink van így én vagyok a gyerekekkel mindig.Az anyósom felénk se néz már tőbb mint 3 éve,a legkisebbet nem is látta még.Anyukám szokott besegíteni,de ő meg mindig,mindent jobban tud mint én így ha nálunk van általában vitába torkollik a látogatása.
Én sem tudom hogy mi volna a megoldás,így nem sok hasznos tanácsot tudok neked adni,csak azt hogy élvezd a piciddel tőltőtt ídőt,mert meghálálják.
Kitartást neked
Én írtam egy választ amiben nem volt semmi rossz csak éppen nem bólogattam neked. Erre te nekemestél mint egy idegbeteg, és ordítva szídsz, és én vagyok a rossz? Mégis miben segítsünk??? Melyik gyakorikérdéses válaszoló fogja majd megváltoztatni a felnőtt emberek jellemét akikkel gondjaid vannak? Szerintem egyik sem! Azon kívül hogy beszélsz velük semmit nem tehetsz, de ahhoz nem kell kérdést kiírni!
Legyél már elég nagy hogy elfogadd más véleményét és ne támadj meg a családomat szídd, meg engem hogy milyen sz*r vagyok! Mert az szánalmas hárítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!