Nemrég szült anyukákhoz, akiknek problémás a babája, lenne hozzájuk egy kérdésem!?
Bocsánat hogy így írtam,de nem akartam a kérdésbe litániát írni.
Arra lennék kíváncsi,hogy egy hasfájós,sokat sírós babával mire jut időtök?
Nekem a fiam nem volt hasfájós,oké 3 óránként kelt szopizni,de jó baba volt,majd 3 hónapos korától igencsak átalussza az éjszakákat.
Nagyon kimerítő ha éjjel sokszor kell kelni hozzá,ha nyűgös stb?Jut napközben időtök a régi barátokra?
Az van,hogy barátnőm a napokban szült,kimerült és a pici nagyon nyűgös.Még a kórházban vannak,de együtt egy szobában.Félek,hogy ha kijönnek el fog minket hanyagolni,nem jut majd ideje ránk.Mit tudtok tanácsolni?Tudom most türelmesnek kell lennem,de olyan nehéz :(
Ugyan az en torpem nem hasfajos (2 es fel hetes), de mi is egyutt voltunk a korhazba 0-24ig!
Olyan szinten kimerult voltam, hogy azt hittem osszeesek, amint talpra kellett allnom.
Amikor hazajottunk, meg rosszabb volt. Megnyugodtam, hogy vegre otthon vagyunk es meginkabb ramtort a faradtsag.
Elso 2 nap maga volt a pokol emiatt (szoptatas, alvas igeny, etc.)
Lassan osszeszoktunk a baboval es mostmar, ha o is alszik, akkor en is.
Teljes mertekben lekakilom, hogy uszik az egesz lakas. Hogy nincs tiptopon semmi sem!
Hidd el, amint hazaer a bartnod a baboval, 2-3 nap es nyugodtabb lesz. Talan meg kicsit kipihentebb is!
Legyel turelmes!
:)
Csak aggódom....az én barátaim is elkoptak még terhességem alatt.Ő nem,vele már jóval előtte megszakadt,mert másfele vitt az utunk.De mióta meg született a fiam(lassan 11 hónapos) újra felvettük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!