Haj mosás! Nálatok is ennyire problémás?
Babè sampont, 2-3 hajmosás után elmúlik a koszmó, 1500ft kb, de mi 1 éve azzal mossuk a gyerek haját, nem kell belőle sok, és nem csíp!
Nálunk is heti 2x van hajmosás, apával fürdik, psncsolnak, és a végén apa is hajat mos, lányunk is, így már nem sír annyira, mert bele fekszik a vízbe apa tarja, játszanak, vizes lesz a haja, már csak samponozni kell, utánna pohárral gyorsan leöblítem és kész is,
Vettünk fürdőjátékokat, meg üres flakonokkal pancsol, így elterelődik a figyelme!
A tescos fürdőjátékok nagyon jók, olcsók!
Én is ettől félek a szomszédok mit gondolhatnak:(?
A BABE sampon nem volt jó.Nekünk bőr dokihoz kellett menni vele. Őt semmi fürdő játék nem köti le ha hajmosás következik:(.
2 éves a lányom, születésétől fogva ordít, ha a haját mossuk.
Kb másfél éves korában ketten kellettünk hozzá a férjemmel, ő lefogta, én mostam. Most már elég csak a férjem (ő fürdet nálunk), most csak sír, de legalább nem kapálózik.
Nyáron 2 naponta mostuk neki, most heti 1-szer.
Szia!Mi 5 hós korától babauszira hordjuk!Simán első alkalommal ment a víz alá, és imádja a foglalkozásokat soha nem fél a víztől!Most 13 hós!
De 1 éves kora óta nem lehet üvöltés nélkül megmosni a haját!Nem fekszik hanyatt nme hagyj anagyon hogy öblítsem...Szóval katasztrófa!Viszont az usziban most is imád a víz alatt lenni!
Én ezt nem igazán értem!Fürödni is imád,de a hajmosás az katasztrófa!2* mossuk babéval koszmó miatt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!