Miért érzéketlen, nem törődöm, együgyű és ostoba az összes ember ezen a qrva bolygón?
Jó, persze, van kivétel, de az emberek nagyon nagy része ilyen. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen hazugságok közt élnek. Hogy lehetnének boldogak is, de helyette a tudatmódosított agyuk kívánalmainak teljesítésén jár az eszük csak. Új kocsi, új gép, új hangrendszer, új tv, új apjukfasza. Nekem egyik sincs, mégis nagyon jól érezném magam, ha nem egy ilyen világban kéne élnem.
Nem fogják fel azt az emberek, hogy milyen súlyos következményekkel fog az későbbiekben járni, hogy ilyen mértékben elfordultunk egymástól, de legfőképp a természettől. Sőt, a természet már gáz lett, "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. Pedig a természet bármelyik autónál gyorsabb, bármelyik tvnél gyönyörűbb és a legfontosabb...bármely tömegpusztító fegyvernél kegyetlenebb, ha nem tiszteljük. Már pedig az a lény, amely azt a földet szennyezi be, amiből ő is kiemelkedett, az nem tiszteli a legősibb erőt. Azt hiszik az emberek nem lesz annak következménye, hogy az utcák, parkok, erdők szemétben úsznak. Minden egyes csepp víz amit mi megiszunk, az az a víz, amit már a dinoszauruszok is használtak, és ezt nagyon sokan nem értik meg. Nem csak ma van, meg holnap, meg a mi életünk...hanem még nagyon nagyon sok ember és élőlény, akik nem fognak tudni életben maradni, mert mi emberek beszennyeztünk mindent, ami életet adott nekünk. 20 év és nem tudunk az űrbe több műholdat küldeni mert telített lesz az űrszeméttől az összes Föld körüli keringési zóna. Sorolhatnám még, de fölösleges...aki érti, az érti...
Egyébként nagyon jot nevettem az egészen :D
A kiírónak üzenem, hogy teljesen oké, hogy iylen kérdéseken elgondolkodott. Én is elgondolkodtam már iyleneken. Viszont javaslom, hogy bár egy ember csak egy csepp a tengerben, bátran lépj be egy akármilyen környezetvédő egyesületbe,hogy úgy érzed, te megtetted, amit meg kellett. Ezt komolyan mondtam. mindenkinek tennie kellene valamit problémája érdekében, akármilyen módon is.
Szemetet szoktam szedni, fát/bokrokat ültetek, fészket/odút csinálok erdőbe. Nem szeretem az intézményes dolgokat, illetve magamnak való is vagyok. Természetesen nagyon sokat számít az is ha csak egy-egy ember csinál valamit, hisz ennyi se kellett ahhoz, hogy megjelenjen az élet egy forrongó bolygón. Sokan fel sem fogják mekkora erő van minden egyes ember kezében. :)
Örülök, hogy sikerült támogatókra is lelnem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!