Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzéketlen, nem törődöm,...

Miért érzéketlen, nem törődöm, együgyű és ostoba az összes ember ezen a qrva bolygón?

Figyelt kérdés

Jó, persze, van kivétel, de az emberek nagyon nagy része ilyen. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen hazugságok közt élnek. Hogy lehetnének boldogak is, de helyette a tudatmódosított agyuk kívánalmainak teljesítésén jár az eszük csak. Új kocsi, új gép, új hangrendszer, új tv, új apjukfasza. Nekem egyik sincs, mégis nagyon jól érezném magam, ha nem egy ilyen világban kéne élnem.

Nem fogják fel azt az emberek, hogy milyen súlyos következményekkel fog az későbbiekben járni, hogy ilyen mértékben elfordultunk egymástól, de legfőképp a természettől. Sőt, a természet már gáz lett, "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. Pedig a természet bármelyik autónál gyorsabb, bármelyik tvnél gyönyörűbb és a legfontosabb...bármely tömegpusztító fegyvernél kegyetlenebb, ha nem tiszteljük. Már pedig az a lény, amely azt a földet szennyezi be, amiből ő is kiemelkedett, az nem tiszteli a legősibb erőt. Azt hiszik az emberek nem lesz annak következménye, hogy az utcák, parkok, erdők szemétben úsznak. Minden egyes csepp víz amit mi megiszunk, az az a víz, amit már a dinoszauruszok is használtak, és ezt nagyon sokan nem értik meg. Nem csak ma van, meg holnap, meg a mi életünk...hanem még nagyon nagyon sok ember és élőlény, akik nem fognak tudni életben maradni, mert mi emberek beszennyeztünk mindent, ami életet adott nekünk. 20 év és nem tudunk az űrbe több műholdat küldeni mert telített lesz az űrszeméttől az összes Föld körüli keringési zóna. Sorolhatnám még, de fölösleges...aki érti, az érti...

2011. nov. 21. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
11%
Az nagyon jó próbálsz itt jól kijönni a dologból, de nem megy.
2011. nov. 22. 15:57
 22/69 anonim ***** válasza:
11%
Legközelebb ne kezd olyan vitába, ahol valószínűleg pofára fogsz esni :)
2011. nov. 22. 15:58
 23/69 anonim ***** válasza:
91%

"A füvet pedig vicces, hogy felhoztad, mintha te is ugyan úgy szívtál volna az ágyamba minden egyes nap amikor itt voltál. :)"

Jah, csak kár, hogy az lassan egy éve volt, hogy utoljára megtörtént.

2011. nov. 22. 15:58
 24/69 A kérdező kommentje:

Tökéletesen leírta a kedves válaszoló(azaz nem te), hogy min kellene elgondolkodnod. Leírom még egyszer, hátha felfogod majd ha sokszor elolvastad. (Tudod ugyan ezért írtam le 100x ugyan azt, egy témában)

Szóval, jól figyelj most!

"Persze, ezért inkább írtál egy regényt aminek ugyan semmi mondanivalója nem volt, de te csak azért is megmutatod hogy te vagy az okos."

Harmadjára talán csak sikerül érdemben is válaszolnod, nem csak alpári módon személyeskedni. :) Persze nyilván én vagyok a primitív, és a kedves válaszoló, véletlenül se te, ezt fontos megjegyezni. :)

2011. nov. 22. 16:02
 25/69 A kérdező kommentje:

"Jah, csak kár, hogy az lassan egy éve volt, hogy utoljára megtörtént."

Te is tudod, én is tudom, hogy azért nem szívtál 1 éve, mert nincs mit. Más értelmét nem látom annak, hogy olyan dologról hazudj amiről tudom, hogy hazudsz, minthogy hülye vagy! Szóval igazán észrevehetnéd magad, hogy nem csak az érettségi nélküli földműves paraszt exed mondja, hogy hülye vagy, hanem még egy külön álló ember és a TÉNYEK IS. :D Menj már inkább tanuld amit kell, hátha lesz valami hasznod is még az életben.

2011. nov. 22. 16:10
 26/69 anonim ***** válasza:
Hát... Ennyi, ott a pont.
2011. nov. 22. 16:14
 27/69 anonim ***** válasza:
92%
Köszönjük Mester! Kezdjük csak az elején: szerintem a te agyad van tudatmódosítva. Egy jó tanács: ne szívjá' füvet, mer' elvisz a rendőrség. Intéznék pár kérdést is feléd: ha veszek egy új gépet vagy kocsit vagy egy hangrendszert az által miért módosul a tudatom? Ha kafán érvelsz esélyes, hogy kidobom a gépem, szétverem a tv-m és agyat mosatok. Azért nem érzed jól magad, mert neked egyik sincs. Másik kérdésem: a természetnek miért lesz rosszabb az által, hogy nekem új gépem van? Én nem tudom te milyen lény vagy, de én nem a földből emelkedtem ki, szóval részvétem. Honnan tudod, hogy mi van az űrben? Kötve kétlem, hogy jártál már ott és megnézted, hogy na ide még ennyi és ennyi műhód kifér és ekkora fog telítődni. Mellesleg ha te ilyen nagy grínpísz arc vagy, akkor ez a kérdés önoltás. Részben azért igazat adok neked, mert tény, hogy vigyázhatnánk jobban a bolygónkra, de amiket leírtál az mind hülyeség (most sértődj meg nyugodtan és küldj el az anyámba, de attól még ez így van). Na légy jó és súlyzózz sokat! (green) peace!
2011. nov. 22. 16:14
 28/69 anonim ***** válasza:

"Te is tudod, én is tudom, hogy azért nem szívtál 1 éve, mert nincs mit."

Köszönöm szépen, jó tudni, főleg azt h jobban tudod, h én mit tudok saját magamról...:O :D

2011. nov. 22. 16:18
 29/69 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, visszavehetnél az arroganciából! Szerintem az általad emlegetett válaszoló semmi rosszat nem írt a ma 13:53-mas válaszában, Te kezdted el utána elemezgetni, hogy mit csinál magával! Sőt, jó tudni, hogy úgy osztod azt észt, meg kardoskodsz az értelmi színvonal, meg a műveltség mellett, hogy semmi közöd ehhez az világhoz. Van még hova fejlődnöd, van még mint tanulnod, menj el biológusnak, vagy környezettudósnak (én annak tanulok), és akkor majd csiszolódik a lyukacsos és rettentően sík laikus tudásod. Talán ha egyetemi szinten foglalkoznál tudománnyal, akkor alázat is lenne benned, és moderálódna a viselkedésed.Egyelőre nekem, mint valamennyire hozzáértőnek, és témában érdekeltnek, nem lenne kedvem Veled társalogni sem a kérdés témájáról, sem másról. A drogozással meg hagyj fel!
2011. nov. 22. 16:38
 30/69 A kérdező kommentje:

"Köszönjük Mester! Kezdjük csak az elején: szerintem a te agyad van tudatmódosítva. Egy jó tanács: ne szívjá' füvet, mer' elvisz a rendőrség. Intéznék pár kérdést is feléd: ha veszek egy új gépet vagy kocsit vagy egy hangrendszert az által miért módosul a tudatom? Ha kafán érvelsz esélyes, hogy kidobom a gépem, szétverem a tv-m és agyat mosatok. Azért nem érzed jól magad, mert neked egyik sincs." A fenyegetés nem szép dolog, de tudod mi a legrosszabb benne? Hogy könnyen visszájára fordulhat. Jó tanács: Okosan beszélj, ha már szép nem vagy. :)

Egyébként megsúgom, hogy van gépem, tévém, hangrendszerem, sőt kocsim is lehetne, de nem kell, fölöslegesnek tartom. :) Viszont csak a gépem használom, a tv kivan húzva. A hangrendszer pedig egy személyes példa volt, ugyanis egyik kedves barátom 100 ezer forintért vesz hangfalat, egy 6. emeleti lakásba. Ha ez nem pazarlás, és értelmetlen tárgy gyűjtés, amivel a kisebbségi komplexusát, boldogtalanságát akarja ellensúlyozni, akkor mi?

16:38: "Na itt már azért elkezdtem nevetni. TE már csak tudod... Végülis nem te vagy az az ember, aki ha az egyetemnek akár közelébe megy, akkor az amerikai elnöktől kezdve a DMT-manóig mindenkit riasztanának...:DDDDD Áhhhh dehogy, te ebben is tökéletesen tájékozott vagy biztosan...:D

Hogyne, most jön ez. Kár, hogy egyik válaszol sem írt semmit, ami erre utalna, de te ezzel szeretsz a legjobban dobálózni.

" "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. "

Primitív emberek számára szégyen, de azokkal nem kell foglalkozni.

Bár szerény véleményem szerint minden olyan dolog szégyen, amit úgy csinál az ember, hogy utálja, aztán meg siránkozik, és mártírt csinál magából. "

Én? Ez mind személyeskedés volt. :) Attól, hogy neked ezek nem mondanak semmit, két olyan embernek akik ismerik egymást, nagyon is mondhatnak. :)

Az pedig egyenes röhej, hogy szerinted csak az lehet kompetens egy témában aki autodidakta módon tanulta meg ezeket a dolgokat.

Tudod...mondok egy jó sztorit. Nekem van egy biológusnak tanuló barátom. Nos, ő azt mondta nekem egyszer, hogy nem volt SOHA ló az Amerikai kontinensen. Egy biológus, de tanároktól is hallottam már olyan szintű ferdítéseket, illetve szándékos hazugságokat is, hogy biztos vagyok abban, hogy több VALÓS tudásom van jó pár egyetemistánál. :) Persze te nyilván sokkal okosabb vagy, és tehetségesebb, mert TANULSZ valamit, aminek köze van a dologhoz és nem vagy arrogáns. :D:D:D Bezzeg én...annyira bunkó vagyok, hogy össze vissza beszélem a laikus marhaságaim. Tanulgass még szerintem, mert minden amit írtam tudományosan bizonyított, a neten több ezer tanulmány van fent, amik sokkal frissebbek és sok esetben sokkal pontosabbak is mint amit ti tanultok. :)

A személyeskedésre nem igazán reagálnék ez esetben sem. :)

2011. nov. 22. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!