Miért érzéketlen, nem törődöm, együgyű és ostoba az összes ember ezen a qrva bolygón?
Jó, persze, van kivétel, de az emberek nagyon nagy része ilyen. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen hazugságok közt élnek. Hogy lehetnének boldogak is, de helyette a tudatmódosított agyuk kívánalmainak teljesítésén jár az eszük csak. Új kocsi, új gép, új hangrendszer, új tv, új apjukfasza. Nekem egyik sincs, mégis nagyon jól érezném magam, ha nem egy ilyen világban kéne élnem.
Nem fogják fel azt az emberek, hogy milyen súlyos következményekkel fog az későbbiekben járni, hogy ilyen mértékben elfordultunk egymástól, de legfőképp a természettől. Sőt, a természet már gáz lett, "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. Pedig a természet bármelyik autónál gyorsabb, bármelyik tvnél gyönyörűbb és a legfontosabb...bármely tömegpusztító fegyvernél kegyetlenebb, ha nem tiszteljük. Már pedig az a lény, amely azt a földet szennyezi be, amiből ő is kiemelkedett, az nem tiszteli a legősibb erőt. Azt hiszik az emberek nem lesz annak következménye, hogy az utcák, parkok, erdők szemétben úsznak. Minden egyes csepp víz amit mi megiszunk, az az a víz, amit már a dinoszauruszok is használtak, és ezt nagyon sokan nem értik meg. Nem csak ma van, meg holnap, meg a mi életünk...hanem még nagyon nagyon sok ember és élőlény, akik nem fognak tudni életben maradni, mert mi emberek beszennyeztünk mindent, ami életet adott nekünk. 20 év és nem tudunk az űrbe több műholdat küldeni mert telített lesz az űrszeméttől az összes Föld körüli keringési zóna. Sorolhatnám még, de fölösleges...aki érti, az érti...
Ha mindenki érzéketlen és nemtörődöm, együgyű és ostoba, akkor miért írsz ide kérdést? Ilyen emberektől vársz választ?
Persze, mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
A világot . . . . . 99%, hogy nem fogod megváltoztatni.
Attól függetlenül azonban, hogy egyetértek azzal amit írsz, szerintem az az ember sem jobban becsülendő, aki napkeltétől napnyugtáig mást sem csinál, csak kesereg a körülmények miatt és saját búskomorságában úszik a " világ " miatt.
Igen, talán a világ már nem olyan jó, mint régen volt...
Talán a Föld már nem olyan tiszta, mint régen volt....
És talán nagyon sok minden már csak árnyéka önmagának...
DE
Nem becsüli az életet az, aki nem képes jóízűen és optimista szemmel élni legalább néhány órát a napból és nem becsüli az életet az, aki a jelenben létező örömforrásokat nem képes felfedezni. Ez a mi ídőnk, bizony nem volt feladatunk, hogy kiválasszuk melyik évben születünk, azonban EZ a mi jelenünk és feladatunk, hogy a legjobbat hozzuk ki abból, ami megvan adva.
Nem érdemli meg a jobb életet még csak elméletben sem az, aki az ajándékba kapott életének nem tud örülni és aki a nappalos részek helyett mindig csak az árnyékokat látja...
Nyilván én vagyok a hülye, ti meg nyilván nagyon okosak vagytok. Csak tudjátok az a baj, hogy nagyon nagyon sokszor azoknak lehet igazuk, akiket hülyének néztek. :) Nem akarok én senki lenni, nem is az én hatalmas nagy elméletem ez, egyszerűen csak megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy ne legyen igazam.
Az pedig nem pesszimista aki nem lát jó dolgot abban, hogy van több mint 7 milliárd ember, aki leszrja a Földet, és tönkreteszi. Nagyüzemben. Fogalmatok sincs miről beszélek, milyen mértékű már most a szennyezettség. Az egy dolog, hogy a ti kis agyatoknak az mesélik be, hogy egy Fukusimához hasonló katasztrófa nem káros az emberi egészségre, káros, rettentő módon az, 2050re a népesség döntő része rákban fog meghalni. Persze rohadtul mindegy lesz már, ha tönkrebaszuk addig kétszer a klímát.
Közeleg a változás utolsó? Ez biztos. Csak nem mindegy milyen irányba változik majd a világ. :) Én attól félek, hogy ez ennél csak rosszabb lesz. Lásd az előző válaszokat. Én vagyok az elmebeteg, én vagyok a pesszimista, amikor nyilvánvaló dolgokról beszélek, amik a szemünk előtt történnek, csak észre kellene venni. Persze az egyetemeken, főiskolákon agy mosott emberek ezt sosem értik meg, korlátolt már a gondolkozásuk, azt hiszik, hogy amit most látnak az természetes. Pedig nem, nagyon nem, de hiába beszélek. Majd meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!