Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzéketlen, nem törődöm,...

Miért érzéketlen, nem törődöm, együgyű és ostoba az összes ember ezen a qrva bolygón?

Figyelt kérdés

Jó, persze, van kivétel, de az emberek nagyon nagy része ilyen. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen hazugságok közt élnek. Hogy lehetnének boldogak is, de helyette a tudatmódosított agyuk kívánalmainak teljesítésén jár az eszük csak. Új kocsi, új gép, új hangrendszer, új tv, új apjukfasza. Nekem egyik sincs, mégis nagyon jól érezném magam, ha nem egy ilyen világban kéne élnem.

Nem fogják fel azt az emberek, hogy milyen súlyos következményekkel fog az későbbiekben járni, hogy ilyen mértékben elfordultunk egymástól, de legfőképp a természettől. Sőt, a természet már gáz lett, "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. Pedig a természet bármelyik autónál gyorsabb, bármelyik tvnél gyönyörűbb és a legfontosabb...bármely tömegpusztító fegyvernél kegyetlenebb, ha nem tiszteljük. Már pedig az a lény, amely azt a földet szennyezi be, amiből ő is kiemelkedett, az nem tiszteli a legősibb erőt. Azt hiszik az emberek nem lesz annak következménye, hogy az utcák, parkok, erdők szemétben úsznak. Minden egyes csepp víz amit mi megiszunk, az az a víz, amit már a dinoszauruszok is használtak, és ezt nagyon sokan nem értik meg. Nem csak ma van, meg holnap, meg a mi életünk...hanem még nagyon nagyon sok ember és élőlény, akik nem fognak tudni életben maradni, mert mi emberek beszennyeztünk mindent, ami életet adott nekünk. 20 év és nem tudunk az űrbe több műholdat küldeni mert telített lesz az űrszeméttől az összes Föld körüli keringési zóna. Sorolhatnám még, de fölösleges...aki érti, az érti...

2011. nov. 21. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Tudom Flóra, hogy csak a szánalmas barátnőid azok. :D:D:D:D:D:D:D Magatokat égetitek, vegyétek már észre. Szerintetek én pontozlak le titeket? :D:D:D
2011. nov. 22. 18:17
 42/69 anonim ***** válasza:
90%

Még mindig nevetséges vagy... Jaj, te soha nem röhögtem olyanokat, mint azon, h milyen hülye vagy...XD Égesd magad tovább, majd közlöm a barátnőimmel, hogy a Mester megmondta, hogy ők írnak a gyakorira, csak nem tudnak róla...:D

Egyébként ők csak annyira értenek a gépekhez, hogy megtaláljanak téged netszaron...:DDDD

2011. nov. 22. 18:20
 43/69 anonim ***** válasza:

Ide írsz egy ilyet, hogy a régi dolgok kevesebb fogyasztanak, mint az újak? És vagyok hülye a gépekhez! LOL

Kérdezz utána akár szakembernél! A tápegységek mindig is sokat ettek, a régiek meg főleg.

2011. nov. 22. 18:21
 44/69 A kérdező kommentje:

Flóra, drága. Szerinted ha elolvassa ezt egy diplomás ember, egy tanár, egy értelmiségi. Szerinted kit fog hülyének nézni? Azt az embert, aki aggódik a jövőért, a Föld jövőjéért, az emberiségért. Vagy azt, aki arra büszke, hogy beküldte egy iskolázatlan, primitív emberek által látogatott oldalra azt, aki alig egy éve még az ágyba vitte neki a reggelit. Na, szerinted?

Utolsó: Remélem jól mulatsz, én is rajtad. :) Leginkább a táp minőségén múlik, hogy mennyit fogyaszt, mekkora a hatékonysága.

Nem értem az embereket. Én csak jót akartam, azért írtam ki ezt a kérdést. Ahhoz képest, 2 darab normális választ kaptam, a többi csak az én személyemnek a támadása volt, nulla valós információval alátámasztva.

Most komolyan még védjétek azt, aki egy tudományos vitába a másik súlyával jön, és akkor azt mondja, hogy nem a barátnői. :D Röhejes. Ha meg nem barátnőd, akkor simán csak primitív ő is, hogy egy olyan ember pártját fogja, aki nem tett le semmit az asztalra, még jelen vitában sem. :)

2011. nov. 22. 18:32
 45/69 anonim ***** válasza:
Facepalm! A táp minőségén tudod mi múlik? Az, hogy meddig fog üzemelni a táp. A táp annyit fogyaszt, amennyi lomot kiszolgál. Szerinted egy 1500 wattos táp az mindig minden körülmények között 1500 wattot fog zabálni, holott csak 500 wattnyi cucc van rádugva, akkor nem fog neked 1500 wattot fogyasztani, hanem csak max. 550-600 wattot, mert ugye magának a tápnak is van valamennyi fogyasztása.
2011. nov. 22. 18:39
 46/69 anonim ***** válasza:

"Azt az embert, aki aggódik a jövőért, a Föld jövőjéért, az emberiségért."

Úgy látom, hogy nem lehet elégszer elmondani, hogy ezzel nincs semmi gond, én ebbe nem kötöttem soha bele. A másik meg, hogy ezzel nem vagy egyedül kicsit sem, én is megírtam, annó is megmondtam 100x, a másik téged fikázó válaszoló (aki NEM a barátnőm... ez pedig szánalmas, nem érdekled egyiket sem, és soha nem volt példa arra, hogy elkezdjenek nethuszárkodni ellened) is megmondta, hogy egyetért, tényleg jobban kéne vigyázni meg stb...

"Az pedig, hogy csak 2 ember ért velem egyet, tökéletesen tükrözi azt a tényt, hogy az emberek többsége segghülye"

Meg ki az, aki ilyet ki mer jelenteni? Szerinted hogy hangzik ez? :D

A stílussal van a gond, a túlzásaiddal, ahogy leszólod azt, amit az egyetemeken tanítanak... Én csak arra akartam rávilágítani, amikor ezt tetted, meg sértegetted az életmódom, hogy azért tudják már meg az emberek, hogy mégis kinek a szájából jönnek ezek a szavak...

Igazad van összességében a témában, még egyszer mondom, hogy az összes válaszoló elismerte. De látszik, hogy nem csak a szívből jövő aggódás szól belőled, hanem a dac, és a menekülés is. Te vagy az, aki semmit nem tett le az asztalra, épp ezért nem szeretném leállni vitatkozni ezekről a kérdésekről, és mint látod, más válaszoló is van így, a 85%-os (és NEM, nem ismerem őt).

Arra meg őszintén kíváncsi vagyok, hogy hol az a világméretű átverés, valamint, hogy szerinted hogyan kellene megoldani az általad emlegetett problémákat.

2011. nov. 22. 18:43
 47/69 A kérdező kommentje:

Először írtam valami nagyon csavaros visszaszólást, hogy folytassam a hagyományt, de talán eredményesebb lenne "köd oszlatásom", ha nem lennék annyira arrogáns. Szóval most csak így simán, a teljesség igénye nélkül:

"A hálózati áramot 12V, 5V és 3,3V-ra alakítja a számítógép hardvereinek,

hogy ezt mennyire eredményesen teszi hatásfoknak hívjuk, az átalakítás során van veszteség ez hővé alakul, minél kevesebb a veszteség annál jobb lesz a fogyasztás és annál kevesebb hő keletkezik."

Persze nem hülyeség az sem amit leírtál, úgy van, csak éppen nem téma illő. :) Legalább is nem szorosan.

2011. nov. 22. 18:46
 48/69 anonim ***** válasza:
Azért megírhatnád, hogy milyen tápod van. :)
2011. nov. 22. 18:49
 49/69 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy azt, aki arra büszke, hogy beküldte egy iskolázatlan, primitív emberek által látogatott oldalra azt, aki alig egy éve még az ágyba vitte neki a reggelit."

XDDD Ez csak szimpla hazugság, sajna nem én küldtelek be. Ne aggódj, nem csak a barátnőim, meg én tartunk odavalónak.:) Az meg, hogy ágyba hoztad a reggelit... elmorzsolnék egy könnycseppet, de sajna nem sikerül, mert az istennek nem jut eszembe, h MIKOR... Valamint azzal, mintha elfelejtettél volna eldicsekedni, h ezen kívül miket csináltál...:) De lényegtelen, csak remélem innentől kezdve mellőzöd a hatásvadász észjátszásod.

2011. nov. 22. 18:50
 50/69 A kérdező kommentje:
Mindjárt más ez a stílus. :) Tudod, ha anno is így beszéltél volna velem, sosem bántottalak volna. Csak akkor is egyből ez az alap, "én több vagyok nálad" stílus szolgáltatta mondani valód gerincét, így kicsit dühbe estem, akárcsak most. Nagyon feltud bosszantani az alaptalan megkérdőjelezése tényszerű dolgoknak. Amúgy mindjárt elszívok egy mókásat, aztán majd leírom drogos öntudatlanságomba, hogyan is gondolom ezeket a dolgokat. Ha őszintén érdekel.
2011. nov. 22. 18:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!