Van olyan ember, akit érdekel Japán? Mert engem nagyon! És szívesen beszélgetnék másokkal is ezekről. Mert kevés olyan embert ismerek, aki még ugyancsak annyira imádja azt az országot mint én!
Én is nagyon szeretem az animéket, a zenéjük is tetszik, bár sokat nem ismerek, de tetszik :D
Én is alig ismerek hasonlóan "beteg" embereket :D
Ha gondolod, akkor írj, és beszélgethetünk^^
Énis nagyon szeretem őket *___*
Most ez a kedvenc japán zeném: $
http://www.youtube.com/watch?v=LwMuHy8t_Vk&feature=topvideos..
Szinte mindenki aztmondja , hogy szar .. XD
De sztem nagyon jó ((:
Hát igen, a közösségi oldalak után én is úgy vadászom mint egy megszállott:)))Amúgy köszönöm a válaszokat, örülök nagyon nekik!!
És én is ki szeretnék majd menni feltétlenül Japánba, ha sikerül akkor egyetemre, ha nem akkor egy kicsit később, mert nekem ez az álmom*-----*
És az előző válaszolónak:KÖSZI, HOGY ELKÜLDTED A ZENÉT, BIYTOS VAGYOK BENNE, HOGY KARÁCSONYKOR REGGELTŐL ESTIG EZT FOGOM HALLGATNI:)))ÉS A KARÁCSONY MINDJÁRT ITTVAN XDDD:P
Az előző válaszolónak:
Juj, de jó, meghallgattam néhány számukat és nagyon tetszettek...írj nyugodtan egy privátot és akkor majd még beszélhetünk:):):):):)Oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!