Miért érzéketlen, nem törődöm, együgyű és ostoba az összes ember ezen a qrva bolygón?
Jó, persze, van kivétel, de az emberek nagyon nagy része ilyen. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen hazugságok közt élnek. Hogy lehetnének boldogak is, de helyette a tudatmódosított agyuk kívánalmainak teljesítésén jár az eszük csak. Új kocsi, új gép, új hangrendszer, új tv, új apjukfasza. Nekem egyik sincs, mégis nagyon jól érezném magam, ha nem egy ilyen világban kéne élnem.
Nem fogják fel azt az emberek, hogy milyen súlyos következményekkel fog az későbbiekben járni, hogy ilyen mértékben elfordultunk egymástól, de legfőképp a természettől. Sőt, a természet már gáz lett, "szégyen" ha valaki földműveléssel foglalkozik. Pedig a természet bármelyik autónál gyorsabb, bármelyik tvnél gyönyörűbb és a legfontosabb...bármely tömegpusztító fegyvernél kegyetlenebb, ha nem tiszteljük. Már pedig az a lény, amely azt a földet szennyezi be, amiből ő is kiemelkedett, az nem tiszteli a legősibb erőt. Azt hiszik az emberek nem lesz annak következménye, hogy az utcák, parkok, erdők szemétben úsznak. Minden egyes csepp víz amit mi megiszunk, az az a víz, amit már a dinoszauruszok is használtak, és ezt nagyon sokan nem értik meg. Nem csak ma van, meg holnap, meg a mi életünk...hanem még nagyon nagyon sok ember és élőlény, akik nem fognak tudni életben maradni, mert mi emberek beszennyeztünk mindent, ami életet adott nekünk. 20 év és nem tudunk az űrbe több műholdat küldeni mert telített lesz az űrszeméttől az összes Föld körüli keringési zóna. Sorolhatnám még, de fölösleges...aki érti, az érti...
A drogozás szó használata pedig ugyan csak arra világít rá, mennyire szűk látókörű emberek tanulnak egyetemeken, és hiszik magukat okos embernek. Tudod, azt amit te ledrogozol, az más, hazánknál sokkal fejlettebb országban, gyógyszerként írják fel. :) Miért nem tudjátok megérteni végre, hogy csak magatokat teszitek nevetség tárgyává?
Attól, hogy valaki tanul valamit, vagy tud valamit, attól még nem biztos, hogy VALÓS IGAZ tudás van a kezében. Bedughatnék én is egy 5 éves gyereket 10 évre egy pincébe, mindennap elmondva neki, hogy nukleáris tél van kint. Ő pedig felnő, és ha megkérdezem tőle, miért nem mehet ki. Mit fog szerintetek válaszolni? :) NEM VESZEKEDNI AKAROK. Nem akarom, hogy nekem legyen igazam. Azt sem bánnám ha ebben a percben meghalnék, semmit sem számít ez a földi élet. Én csak azt szeretném megértetni veletek, az emberekkel. Még a szörnyen primitív tahó és tudatlan exemmel is, hogy világméretű átverés áldozatai vagytok mind. Nagyon nagyon sok minden nem úgy van, ahogy nektek tanították, és most tekintsünk el attól, hogy ez az átverés direkt vagy indirekt módon zajlik.
"A drogozás szó használata pedig ugyan csak arra világít rá, mennyire szűk látókörű emberek tanulnak egyetemeken, és hiszik magukat okos embernek. Tudod, azt amit te ledrogozol, az más, hazánknál sokkal fejlettebb országban, gyógyszerként írják fel. :) Miért nem tudjátok megérteni végre, hogy csak magatokat teszitek nevetség tárgyává?"
Te teszed magad nevetség tárgyává, már a lakótársaimmal együtt nevetünk Rajtad! :D Elég sok mindent kipróbáltunk, a füvet is persze, tisztában vagyunk a hatásmechanizmusával és a gyógyhatásaival is. Az, hogy gyógyszerként lehet használni (amit támogatok is), nem jelenti azt, hogy az ilyen majom szintű embereknek, mint Te, minden nap szívniuk kellene. Azt meg őszintén remélem, hogy emellett nem terítesz!
Az, hogy Te - aki láthatóan alapfogalmakkal nem vagy tisztában - akarod elbírálni, hogy az mennyire helytálló, hogy mi mit tanulunk az egyetemen, már nem is nevetséges, hanem felháborító, főleg, hogy az Exed jóvoltából megtudhattuk, hogy mennyire tanulatlan vagy. És nem, soha nem leszel az internetről annyira kompetens a témában, mint azok, akiknek ez a hivatása. A tudomány nem így működik. Azt pedig aláírom, hogy a felvételi rendszer haldoklása miatt sok oda nem illő ember is bekerül, mint például a kedves ismerősöd, de azokból borítékolom Neked, hogy nem lesz soha komoly biológus szakember, tudós.
Azt pedig még mindig nem értem, hogy miért lennénk hatalmas átverés áldozatai. És azt sem, hogy az exed miért lenne tudatlan, ha ő a lány (úgy jött át), akkor külön imponáló, ritkán látni nőt szenvedélyesen vitatkozni, valamint úgy tűnik a tanulság alapján, hogy inkább Ő mozog a tudomány talaján, mint Te. Ha tetszik, ha nem, az első lépés efelé a világ felé, hogy leteszed az érettségit, tehát meglesznek az alapfogalmak, és a tudományos gondolkodás alapjai, valamint nem véletlenül hívják ÉRETTséginek. Megértem, hogy miért nem sikerült megcsinálni eddig!
Na, puszilunk Téged, köszönjük a szép délutánt!:)
32es: :D:D:D Ezen jót nevettem. :D Irigy. Mire? Egy hangfalra? :D Most is épp zenét hallgatok, igaz csak egy 5.1es hangfalon, de az is tökéletesen megfelel. :) Egyébként a pazarlás zavar, úgy látom fogalmatok sincs arról, hogy mennyire káros már egy ilyen látszólag teljesen normális dolog. Tudod mennyi vizet-benzin használnak fel bizonyos dolgokhoz? Mennyi co2 és szennyező/mérgező anyag keletkezik a gyártás során? A szállításról pedig nem is beszéltünk. :) Egyébként hangsúlyozom, ez csak személyes példa, egyértelmű, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája. Példa, tudjátok. :)
Amúgy nem vagy az. A házam, tápom kb 10-12 éves. A többi újabb, de mind csak használhatatlanná válása után lett cserélve. A monitorom is új(energia takarékos, LED), mert az előző(15 éves Sony monitor)tönkrement. Az egér/billentyűzet szintén legalább 10-12 éves kombó.
Mellesleg elfelejtettem válaszolni korábbi kérdéseidre, elsiklottam felettük úgy látszik. :) Megsúgom neked, mint felebarát a felebarátnak, te is abból a koszos, mocskos földből emelkedtél ki. :) Minden amit eszel, iszol, a földből származik. Ha nincsenek ezek az energiák, akkor bizony te sem emelkedsz sehova, hanem anyáddal együtt éhen halsz magzat korodban. :)
Amúgy nyilván ekkora hülyeség a többi felvetésem is, azokat is nyilván a kisujjamból szoptam. :)
A súlyzózás pedig nem ér sokat, sokkal többet ér a dinamikus izomfejlesztés, simán megtartom/lenyomom azokat akik csak normális edzést folytatnak, 50 kilosan!
Gondolkozz.
"A fenyegetés nem szép dolog, de tudod mi a legrosszabb benne? Hogy könnyen visszájára fordulhat."
Atyaég...:D Mivel akarod őt fenyegetni?:DDDD
Te is ugyan azt csinálod mint az exem, üresen fecsegsz, leszólod a másikat, úgy hogy te közben SEMMIT sem mutattál fel. Csak fikázod amit én írok. Mutasd már meg azt a hatalmas nagy szakértelmed. :) Mert így bizony, hiába állítod az ellenkezőjét, értelmes, normális, felnőtt emberek körében, még mindig te vagy a primitív buta nevetség tárgya. Az pedig, hogy csak 2 ember ért velem egyet, tökéletesen tükrözi azt a tényt, hogy az emberek többsége segghülye, hiába jár egyetemre. Megsúgom, kedves barátom a legjobb tanuló a szakon.
Innentől kezdve nem válaszolok csak olyan kommentre ami érdemi, tudományos formában íródott.
Bocsánat, bocsánat, bocsánat és bocsánat! Nem tudtam, hogy te egy ennyire tökéletes ember vagy, aki ennyi mindent tud. Te leszel a példaképem!
Ha ennyire számon tartod, hogy akár egy kg kenyér boltba jutása során mennyi minden rossz dolog történik, akkor szerintem ne is egyél és halj éhen! :)
Ha már ennyire környezettudatos júzer vagy, akkor javaslom cseréld le azt a 10-12 éves tápot, mert k*urvára nem korszerű már és csak zabálja az áramot, ami ugye nem jó dolog!! Meg úgy az egész gépet is, ha már itt tartunk. Ha akarod segítek neked, összedobunk egy jó kis konfigot. A moncsid maradhat, ha FullHD.
Egy kis anyag a környezettudatos fapoláshoz:
http://www.youtube.com/watch?v=Sj1gNeuOGws&ob=av3n
És remélem, hogy újrahasznosított zsepibe mész el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!