Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy nagyon zárkózott ember...

Egy nagyon zárkózott ember lehet erős egyéniség?

Figyelt kérdés

Nagy józan gondokodással,igazságérzettel és határozottsággal megáldva,csak rendkívül zárkózott,keveset mutat meg magából egy közösségben,de az igaz barátaiért bármire képes.

(pontosabban saját magamról van szó,17/L)

2011. nov. 18. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De ez hogy derüljön ki ha ennyire zárkózott vagy???
2011. nov. 18. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Lehetni lehet,de ha nem mutatja ki,semmi haszna nincs belőle :) 17/L
2011. nov. 18. 20:32
 3/13 A kérdező kommentje:

Mármint úgy értem hogy a saját osztályomba,ha egy két emberrel maximum akivel úhy jóban vagyok és tudok miről beszélgetni,a többiek elég idegenek.

Csak azt nem értem,ha max. két három új embert ismerek meg,akkor nagyon nagyon felszabadult vagyok és bárkivel össze tudok barátkozni.

2011. nov. 18. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:
A 17/L-es válaszoló vagyok,én is pont ilyen vagyok.A suliban megvan az a pár ember,akikkel jól megvagyok,a többiekkel meg nem találtam a közös hangot.Ez nem feltétlenül baj,ilyen vagy és kész ;)
2011. nov. 18. 20:40
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Csak mindig irigyeltem azokat az embereket,akik bemennek 100 ember közé és egy óra múlva már mindenkiről tud mindent...

2011. nov. 18. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,de az ilyenek általában csak felszínes kapcsolatokat alakítanak ki másokkal(tisztelet a kivételnek).Tudom,hogy ez közhely,de én úgy vagyok vele,hogy inkább pár igaz barát,mint 100 felszínes. :)
2011. nov. 18. 20:49
 7/13 life is beautiful ***** válasza:

ti 17L-ek! :D:D

ez egy érdekes dolog ,mert én is ilyennek tartom magam, sokkal több vagyok mint amennyit mutatok magamból, mert mintha a társaság visszahúzna ,és nem hagyná ,hogy önmagam legyek

az osztályba csak "keringek" az összeszokott kisebb társaságok között, de egyikkel sem érzem igazán jól magam..

az uccsó, hogy ez nem baj???..hát hogyne lenne baj, abba mégis hoygan törődjünk bele, hogy alig van pár ember akivel jól tudjuk érezni magunkat???? 100ból ha 3mal megtalálom a közös hangok akkor örülök

maximum beletörődni lehet:\

a válaszom egyébként ,azt nem értem ,hogy hogyan lehet vki úgy határozott ,hogy közben zárkózott??? a kettő üti egymást

2011. nov. 18. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam hogy nem baj,hanem,hogy nem feltétlenül. :) Amúgy tudom,miről beszéltek,mert én is ilyen vagyok,mint már írtam. :)Nekem is rossz,hogy csak kevesekkel vagyok jóban,de velük legalább tényleg jóban vagyok.De igazad van a beletörődni jobb szó rá :)
2011. nov. 18. 20:55
 9/13 A kérdező kommentje:

life is beautiful válaszolónak:

úgy értem a határozottságot,hogy tudom mit akarok elérni,vannak céljaim,van véleményem és tudom,hogy kit engedek közel magamhoz.Szerintem a kettő nem üti egymást,de ha kifejtednéd,hogy mire gondolsz,talán jobban érteném.

2011. nov. 18. 21:01
 10/13 life is beautiful ***** válasza:

kérdező. na igen. ugyanez van velem is:D vannak céljaim amiket reálisnak látok elérni, és vannak amikért teszek még ,hogy azok legyenek:D, nem vagyok egy spontán ember, se túl laza..mintha a kettő nem férne meg egymás mellet- a lazaság és a tervezett célok-

nekem a határozottság jó kiállást, magabiztosságot jelent, nem pedig azt hogy előre gondolkodsz, az ilyenre inkább a megfontolt,ambiciózus jelzőket használjuk

nekem pl van az egyik unokatestvérem ,olyan szinten nem tudja mit akar az élettől ,hogy az már fáj, a nagyapja tartja el kb 35 éves, ha ő nem lenne, drasztikusan megváltozna az élete(rossz irányba), mégis mikor találkozok vele nem az jön le róla ,hogy határozatlan,önbizalomhiányos ,hanem hogy kötekedő, jó vitapartner,sztorgatós

remélem kitudod hámozni belőle a lényeget :D

2011. nov. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!