Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy nagyon zárkózott ember...

Egy nagyon zárkózott ember lehet erős egyéniség?

Figyelt kérdés

Nagy józan gondokodással,igazságérzettel és határozottsággal megáldva,csak rendkívül zárkózott,keveset mutat meg magából egy közösségben,de az igaz barátaiért bármire képes.

(pontosabban saját magamról van szó,17/L)

2011. nov. 18. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Perszehogy lehet. :)

Én is valami ilyesmi vagyok...

Elég zárkózott, nehezen nyílok meg mások előtt, de ha sikerül, akkor alig lehet leállítani, annyit tudok beszélni xD

Ha egy társaságban vagyok, először megfigyelem, kik vannak jelen, miről beszélgetnek, ki hogy reagál,aztán csak utána kapcsolódok be én is.

A barátaim szerint titokzatos vagyok. Keveset mutatok magamból, és hosszú ismeretség után is hatalmas meglepetéseket tudok okozni.

Ennek ellenére erős személyiség vagyok és erős a kisugárzásom is.

Bárhol megjelenek, rögtön észrevesznek, felfigyelnek rám, de nem én vagyok a társaság középpontja.

17/L

2011. nov. 19. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van. Az új osztályomban van kb 2-3 ember akikkel megtudok lenni, eltudok beszélgetni és jól éérzem magamat velük de a többi 30 emberrel nem érzem magamat jól. A társaságukban feleslegesnek érzem magamat, a beszédük üres nekem és így inkább visszahúzódok. Nekem is megvannak a saját személyiségemre jellemző erényeim is , de nem nagyon mutatom ki. És énis úgyvagyok ahogy az utolsó válaszoló írta, ha megbarátkozok valakikkel, megnyílok akkor sokat fecsegek. Pl a volt sulitársam ugyanabba a suliba jött ahova én csak a másik osztályba. Bejött multkor tesin az öltözőbe és kérdezte hogy mivan velem meg stb. Egyik mostani osztálytársam meg mondta, hogy én elég csöndes vagyok. Erre volt bnőm meglepődött, rámnézett és azt kérdezte? ő? hááát. én nem mondanám xd..és nevetett. a többiek meg csak néztek h szerintük is csöndes vagyok kissé...

De ez van...ilyen vagyok. Szerintem egy zárkózott ember is lehet erős egyéniség. Pl. az egyik osztálytársam akiben sok "értéket" látok. NAgyon zárkózott., a tekintetével szinte szúrni tud, de ha megszólal akkor nagyot üt xd...

nagyon erős de zárkózott személyiség:)

2011. nov. 19. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
16/L (előző kommentelő voltam)
2011. nov. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!