Hogy lehet olyan erős egy ember hogy még 3 másik sem bírja lefogni?
Figyelt kérdés
vannak esetek hogy pl. rendőrök is hiába rontanak rá a többen a tomboló emberre, alig bírják legyűrni pedig közel azonos testalkatúak.2010. febr. 21. 21:39
1/4 anonim válasza:
Az emberekben végveszélyben hihetetlen energiák szabadulhatnak fel.
2/4 anonim válasza:
Ezt hívják adrenalinnak, ha veszélyben van az életed hihetetlen dolgokra vagy képes.
3/4 anonim válasza:
Ez az adrenalintól és a dühtől van. 160 centis, 55 kilós csaj vagyok, mégis volt, hogy nálam nagyobb férfiak sem tudtak rendesen lefogni, ha tomboltam. Pedig nyugodt állapotban nem vagyok nagyon erős.
4/4 anonim válasza:
Ha azt vesszük, hogy az agyunk másodpercenként annyi energiát termel mint a paksi atomerőmű egy év alatt... Sztem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!