Úgy érzem, hogy ma véget vetek életemnek, nem bírom tovább. szerintetek?
Az iskola is sz*rúl megy, itthon sokat kiabálnak emiatt velem. A suliban is sokat b*szogatnak, megaláznak szavakkal,hiába szólok vissza hasonló szavakkal, de semmi.
Van egy pár rossz jegyem, kedden szülői, újabb leb*szás, ordíbálás. Az idáigi 16 évemben sem volt szinte semmi jó dolog. Nekem az már viszonylag jó napnak számítot, ha focizásnál rúgtam1-2 gólt. Tincsekben már őszülök és 11 féle öngyilkosságot végig gondoltam. Többször kezdtem volna már el, de mindig valami közbe jött, és utána sem éreztem, hogy "lehet, hogy nem kellet volna". Mit ajánlatok?
Szia!
Próbálj meg olyan embert keresni akár itt a virtuális térben de jobb ha élőben akiben megbízol (pl barátod, tanárod), mondd el neki hogy mit gondolsz, miért vagy szomorú. A beszólásokat meg próbálj ne magadra venni, ne a személyed elleni sértésnek felfogni (tudom ez nagyon nehéz megtenni, erre igaz h könnyű mondani), dicsérd meg magad amiatt ha valami jót csináltál.
Ha úgy gondolod h segít fordulj a háziorvosodhoz vagy ha van az iskolában orvos /pszichológus akkor hozzá.
Szívesen meghallgatlak ha tudod segítek ezrét ha gondolod írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!