Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tovább? Mit tegyek?

Hogyan tovább? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Össze vagyok zuhanva, egyszerűen nem látom a kiutat. A barátom, elhagyott egy másik lányért.. Nagyon megviselt, még a mai napig szeretem nagyon. Új suli, nincsenek barátaim, nem tudok megnyílni az emberek előtt. Nem mondom ki a véleményemet, egyedül érzem magam. Olyan lassan telik el egy nap, nincs miért felkelnem.Nem tudom mit tegyek, mikor lesz ez jobb, vagy lesz e jobb valaha.Legszívesebben ki e mozdulnék itthonról egész nap. Nem bírom tovább....
2011. okt. 5. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos hallottad már ezerszer hogy igen lesz jobb, tudom hogy nagyon fáj és az új suli is más (beilleszkedés tanárok), kis kitartást.

Foglalkozz olyannal amit szeretsz pl zeenhallgatás, sport rajzolás, olvasás. Próbálj a bnődidel beszélgetni és ne csak a srácról hanem más is legyen téma, kis kitartás és türelem.

2011. okt. 5. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elöttem lévő válaszát helyeslem. Találj valamit amivel lefoglalod magad ha új helyen vagy mondjuk kezd el barátkozni. Aztán lehet szerelmet is találsz.
2011. okt. 5. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy-két csalódás, szerelmi bánatok. De örülnék ha csak ennyi gondom lenne...
2011. okt. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!