Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Úgy érzem nem...

Mit csináljak? Úgy érzem nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
Minden összejött az utóbbi hónapokban. Igazából egy fiú miatt kerültem ilyen állapotba. Csúnyán átvert, nem érdemelt volna meg. Én most depresszió közeli állapotba vagyok, megőrít a hiánya, nem tudok magammal mit kezdeni, nem eszek, nem érdekel semmi. A másik dolog az önbizalomhiányom. Borzasztóan nem vagyok tisztába az értékeimmel(pedig sokak szerint szép vagyok) mégsem merem elmondani a véleményem, vagy társaságba felszólalni. Egyszerűen mindenkit jobbnak látok magamnál. Barátaim sincsenek igazából, csak egy kettő, de velük sem tudom igazán megbeszélni ezeket a dolgokat. Köszönöm h elolvastátok !
2011. szept. 18. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok de szerintem egy fiú miatt ne legyél földön. Előbb-utóbb úgyis vége lett volna. Majd lesznek olyanok akik megbecsülnek! :)
2011. szept. 18. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor pedig nagyon jól jönnének a barátok, mert a magány nagyon ki tudja készíteni az embert. Így, hogy nincs kivel megbeszélni a gondjaidat, nem vigasztal nagyon senki, és magadban őrlődsz tényleg nehezebb feldolgoznod a történteket. A szerelmi csalódást egy magabiztos embernek is nehéz megemésztenie, hát még annak, aki önértékelési gondokkal küzd, és úgy érzi tényleg "selejt". Jó lenne, ha ki tudnál kapcsolni, elfeledkezni a problémáról, ha a barátaiddal nem nagyon megy (pedig az lenne a legjobb, ha velük csinálnál programot), akkor valamilyen jó kis hobbit kell keresned, de a testmozgás is nagyon jó stresszoldó, sőt! Ha eljár az ember valamilyen fitness terembe, ahol még emberekkel is találkozhat, az sirály lehet. Mostanában én is futni kezdtem, és nagyon élvezem (ami nem utolsó sorban ingyen van). Ha gondolod szívesen beszélek veled privátban is, mert látom, nagyon magad alatt vagy. Néha egy idegen ember barátsága is sokat érhet. ;) (Bár az én életem sem tökéletes, sőt... :S) 28/L
2011. szept. 18. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, utolsó írok neked.
2011. szept. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!