Éreztétek már úgy, hogy saját hibátokból tönkretettétek az életeteket és nincs tovább? Én most így érzem, mit tegyek?
24 éves vagyok, és eddig remek életem volt. Körülbelül 1 hónapja kaptam egy hatalmas lehetőséget(munka) az élettől, amit önhibámból elszalasztottam. Azóta csak magamat tudom okolni...
Úgy érzem megtorpantam, nem érdekel már semmi az életben, hetek óta ki sem mozdultam otthonról..
En is ereztem hasonloan, amikor egy sraccal ossze jottem es hivott Amerikaba de nem akartam itthon hagyni a kislanyom, ugyanis egy idore itthon kellett volna hagynom amig melot kapok.
De szerencsere nem mentem, itthon talaltam ra az Igazira!:D
Azota ugy vagyok, hogy minden valamiert tortenik, nincsenek veletlenek!
köszönöm a válaszokat, segítenek, de valahogy annyira bennem van, hogy pillanatnyi gyengeség miatt elszalasztottam életem lehetőségét
Ha esetleg vannak példáitok: mit szalasztottatok el, mi jobb jött, szívesen olvasnék róluk
Talán azért vagy annyira magad alatt, mert ez volt az első pofon az élettől. Eddig, mint írtad, remekül éltél, ilyenkor -és ilyen fiatalon- hajlamos az ember azt hinni, mindig így lesz...
Az én egyik elszalaszttt lehetőségem: 18 évesen azért nem jelentkeztem továbbtanulni, mert akkor a későbbi férjemtől messze kerültem volna. Nagyon rossz házasság lett, még a válás után is csupa kínlódás a gyerekünknek és nekem is. Azóta diplomát szereztem, újból férjhez mentem, néha megfordul a fejemben, vajon hogy alakult volna az életem, ha akkor másképp döntök. Azonban nem rágódom rajta, hiszen már nem derül ki sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!