Anyucik! Milyen balesetek érték már babátokat a Ti hibátokból és Önhibátokon kívül?
Nekem a kislányom eset el, mikor járni tanult és mind a kétszer úgy, hogy ugyanott ütötte le az orrát. Egyszer leesett az ágyról, mire visszafordultam, hogy levegyem, már le is gurult. A kisfiam pedig mászni tudott, amikor rohanni akart az apukája után, de nem bírta a tempót a keze és ráesett a szájára, ami kicsattant.
Az ágyról leesés után hónapokig nem mert 10 cm-nél magasabb helyre feltenni, még akkor se, ha ott álltam mellette. A többi esetben nem volt mit tenni, mert ezek munkahelyi balesetek.
az unokahúgom mellől leesett az ágyról a két ünnep között, nem lett semmi baja.
1 hete ráhúzta a konyhaszekrényből a vágódeszkát a lábára, bekékült a körme, közben nokedlit szaggattam, nem tudtam megakadályozni. ebből még nem tudom mi lesz. lehet, hogy leesik a lábujjkörme. :(
1 hónapja volt kb. mikor odacsukta az ujját az ajtónál (az ajtó pántos részénél), de ebből sem lett semmi szerencsére.
ezek voltak a nagyobb baleseteink.
minden babával előfordul ez-az, még gondos odafigyelés mellett is.de igazán strapabíróak tudnak lenni a kicsik!
remélem nálatok sem lesz a vasalós esetből semmi.
Én az 5 éves kisfiunkat zúgattam ki a hintából. Ez a csak alja fajta hinta volt, imádta, a zártakba nem is ült bele. Hanem egyszer nem a térdénél vagy a hátánál löktem, hanem valamiért magát az ülést, és valahogy kiesett belőle, magyarul kilöktem alóla a hintát. Kicsit sírt, nekem rosszabbul esett az ügy úgy tünt.
A férjem egyszer a gyerek ujját csukta a szekrényhez. Ő magának sose csukta oda, mondtuk Neki hogy kell nem odacsukni.
Apukám megúszta, Ő majdnem a kislányunkat majdnem összetörte. Az ágy aljában van az ágyneműtartó, és a pici odabújt, apukám épp nem vette Őt észre, csak nem nyomódott le az ágy. SZerencsére nem nyomott rá erősebben, nem az a feszegetős típus. Semmi baja nem lett a kislányunknak, apukám azt hittem ottmarad ijedtében, hogy mit csinált majdnem.
A kislányom másfél évesen gurult le a lépcsőházi lépcsőn kb 3 fokot, de úgy, hogy a lábát birtam elkapni. Semmi baja nem lett az ijedtségen kivül és hogy meglepődött, hogy most mi is van, de mellényúlt a korlátnak, amig zártam be az ajtót és akkor az egyszer nem fogtam meg a kezét.
Irtózatos érzésem volt, van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!