Mit csinálnátok, ha nem a ti hibátokból kapcsolnák ki a villanyt, és zárnák el a vizet? A vizet elzárhatják teljesen?
Szegény... :( Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni.
Én is jártam hasonlóan, csak nekem szerencsére volt dugipénzem, és gyorsan kifizettem mindent. Nálunk az anyám rejtegette a csekkeket, holott én kifizettem neki a ránk eső részt. Aztán fizethettem mégegyszer az egészet.
Én a helyedben tuti, hogy "elbeszélgetnék" a tesómmal. Vagy se szó, se beszéd odaköltöznék hozzá.
Nekem egyszer véletlenül kikapcsolták a villanyt.Az igazság az,hogy társasházban lakunk,és a szomszédomét kellett volna kikapcsolni,de mivel a villanydobozban több lakás villanyórája együtt van,így a szerelők nem jól nézték meg,és a mienkét kapcsolták ki.Mi másnap bementünk,és kivertük a balhét.Még aznap visszakapcsolták...
A te eseted más,hisz hiába mész be,hogy bocsánat de a testvérem becsapott,és ő nem fizette,nem fog senkit sem érdekelni..Azt fogják mondani,hogy semmi akadálya,hogy újra legyen víz,és gáz,csak ki kell fizetned az elmaradt csekkeket,és a visszakapcsolási díjat..Amint rendezed,még aznap visszakötik.Gondolom azért 3-4 hónap mert addigra jön össze a pénz nektek...Mivel írtad,hogy költözni nem tudtok sehová se,akkor csak az a megoldás van,hogy felvesztek személyi kölcsönt,vagy kölcsön kértek valakitől..nem tudom mennyi összegről van szó,de biztos van valaki aki tud segíteni...
Én is segítettem már így egy ismerősömnek pedig ő nem is keveset kért...Ha nem tehet a helyzetről az ember jobban átérzi,és szívesebben segít is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!