Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha megnyernét...

Mit csinálnátok, ha megnyernétek a lottót?

Figyelt kérdés
lezüllenétek beosztanátok, mire költenétek? csak kíváncsiságból
2011. ápr. 9. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

egy új autót vennénk először is:)

+ pár új ruhát és a lakásba kiegészítőket.Nyáron festettünk és még hiányoznak az új bútorok.

Ha megnyernénk biztos lenne helye,nem lenne itt feleslegesen:)

2011. ápr. 9. 16:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Beosztanám egész életemre, a maradékból elutaznék a világon mindenhova :D:D (és vmennyit el is buliznék, de nem verném el az egészet.)
2011. ápr. 9. 17:00
 3/14 anonim válasza:

Először is jól berúgnék, a többit utána ráérnék kitalálni.

De mindenképpen adományoznék is belőle beteg gyerekek számára.

2011. ápr. 9. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Odaadnám az éhezőknek,szegényeknek,betegeknek,alapítványoknak az egész nyereményt!

(egy csóró munkanélküli)

2011. ápr. 9. 17:07
 5/14 anonim ***** válasza:

attól függ mennyit nyernék, da ha pl milliárd körül akkor 1 lakóbuszt, és úgy itthagynám magyarországot mint eb a sz.rát...

de beosztanám életem végéig..

adakozni meg adakozzon a jóisten, de engem nem úgy hivnak

2011. ápr. 9. 17:26
 6/14 anonim válasza:
Félre tenni a mai szösznek... Amíg tart tart. És ha 2 év múlva elpatkolsz? Akkor érdemes volt beosztani... Élnék mint hal a vízben. Házat, kocsit, kurv@kat, ruhákat vennék. Pörögnék minden nap. Segítenék a szüleimnek meg a tesómnak amit csak szeretnének. De úgy sem tudnám elkölteni az egészet, szóval maradna belőle bőven, abból vállalkozást indítanék és ennyi. Na de ébren nem álmodjon az ember...
2011. ápr. 9. 17:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Vásárolnék egy minigunt meg pár hajórakomány lőszert, és parazitairtást rendeznék
2011. ápr. 9. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Elutaznék 2 hétre valami trópusi szigetre és ott kipihenném magam, eltervezném a további életem. Vennék autót, megcsinálnám a házam, kertem, lekötnék a lányomnak és beindítanék egy vállalkozást. Meg a férjem is egy másikat.

Nem mennék el Magyarországról, mert ha lenne pénzem, élhető lenne itt is az élet...

2011. ápr. 9. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Valami őrült (vagy akár több őrült) ötletbe fognék, pl. léghajót építenék amin körbejárom a világot, összevásárolnék egy autógyűjteményt a ma még értéktelennek látszó autókból, gazos, árvátlan földeket vennék amire erdőt telepítenék, tengerszemeket és lagúnákat hoznék létre Magyarországon annak teljes élővilágával, stb. Az adakozás is benne lenne persze, de többnyire a saját módszereimmel, ha megyek az utcán és nyomort, szegénységet, betegséget látok "odaszórom" a pénzem, nem a hagyományos alapítványi módszert követném. A piálás, a pénz gyors ütemben történő elmuzsikálása valahogy nem bejövős ötlet, a család további sorsának gondozása annál inkább. Persze ez az egész amit leírtam csak fikció mivel nem lottózom.
2011. ápr. 9. 18:11
 10/14 anonim ***** válasza:
a házamat megtartanám de full modernre alakítanám át, aztán az autómat is lecserélném többit meg félre teszem a későbbiekre, bár attól függ mennyi pénzről lenne szó.
2011. ápr. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!