Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha megnyernét...

Mit csinálnátok, ha megnyernétek a lottót?

Figyelt kérdés
lezüllenétek beosztanátok, mire költenétek? csak kíváncsiságból
2011. ápr. 9. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első körben közölném a főnökömmel a véleményemet róla és elhúznák.

Utána vennék egy úszómedencés házat meg egy új kocsit. Segítenék a közeli rokonoknak, barátoknak, de senkinek aki most akar a barátom lenni.

Nyáron elmennék utazgatni a családommal.

A pénz egy részét befektetném, hogy később is legyen, tudjam segíteni a gyerekemet stb...

2011. ápr. 9. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:

vennék egy jó helyen lévő éttermet, megcsinálnám olyanra, amilyet mindig is szerettünk volna a barátnőmmel. ha bejön, megnő az önbizalmunk, ha nem, akkor tudjuk, h elvetélt ötlet, és legalább nem kellett rá hitelt felvenni.

anyumat meg a párját befizetném mindenféle utazásokra, imádnák :D

csinálnék egy olyan befektetést, ami jól hoz, és így biztosítva lenne a későbbi jólétem.

vennék egy -egy lakást budapest minden kerületében, és minden héten máshol laknék :D ja meg a balcsin is egy vízparti nyaralót, nyárra leköltöznék, és partiznánk a népekkel.

új barátokat nem szívesen látnék a házam táján, csak olyanokat, akik már eddig is bizonyítottak.

jah, az egyik legjobb barátnőmnek és az anyukájának vennék külön-külön egy lakást, mivel csórikáim alig bírják fizetni a hitelt.

2011. ápr. 10. 14:59
 13/14 anonim válasza:
1.csak a szűk családi körnek modanám el 2 harmadát beteném a bankba aztán ház autó vennék egy jaktot és bejárnám vele a meditárrán tengert oszt élnék mint hal a vizben
2011. okt. 27. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem modtam el senkinek. A világot járva "ddolgozok" 😀
2016. márc. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!