Mit tegyek? Már nagyon nem bírom tovább így.
16 éves lány vagyok és az lenne a problémám, hogy miért csúfolnak, bántanak engem (főként a lányok) az osztályomban?
Volt amikor kivette a hajgumit a hajamból, volt amikor ütögette a hátam, volt amikor a hajam húzta az egyik lány, ekkor a többi csak kinevetett engem. Egyébként ők elég csinosak és népszerűek, lehet hogy engem azért bántanak mert kevesebb vagyok náluk? Segítsetek, miért van ez, és mit kéne tennem?
Az iskola házirendje tiltja. Szólj az osztályfőnöknek! Ha nem tud mit kezdeni, kérj segítséget az igazgatótól! Az iskolának feladata van és nem arra specializálódott, hogy a görényeket etesse.
Kialakíthatnál magad köré egy klikket. A magányosabbak könnyebb áldozatok. De ha el tudod érni azt, hogy te is népszerű legyél, akkor tedd azt! Nem csak szépséggel lehetsz népszerű. Önállósággal, egyediséggel, humorérzékkel (igen, lányoknál is) sokat érnél. Vagy egyszerűen csak ellenállsz, nem próbálsz meg beilleszkedni. Ha nem tudnak téged piszkálni, nem nevetnek, egy idő után leszállnak rólad.
Vagy szerezz pasit... az mindig jó.
Ne hagyd! Amint elkezd feléd nyulni kapj oda a csuklójához szorítcd meg és mond meg neki, hogy hagyjon békén.
Tudom hülyén hangzik de ha te is elkezded ráncigálni a haját és tépkedni a hajgumiját a hajából akkor egy 1.osztályos vitába fogsz keveredni.(ő is elkezdi huzigálni a hajad...)
Ha ráb*sz a hátadra a üsd meg jobban te is.Ennél már nem tud vissza csapnni mert a saját hátát fogja fájlalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!