Miért vagyok ilyen szr szerencsétlen? Már csak azt tudom hogy egyszer magamba szúrom a kést mert nem bírom tovább
az tényleg nagyon rossz, ha nincsenek barátaid - én már csak tudom, mert nekem nincs egy darab se. kapcsolatom sincsen. de ha az életben más problémád nincsen, akkor nem érdemes meghalnod. van pénzed, még ha nem is sok, legalább annyi hogy NORMÁLISAN meg tudsz élni? hát, nekem nincs. szép vagy, jó az alakod, formás? hát, az enyém nem. tehetséges vagy valamiből, vagy okos vagy? hát, én nem. még a testvéreim is utálnak, és mindenki a környezetemben, Anyát kivéve.
ezek is komoly problémák, de ha csak egy pozitívum is van az életedben (és nem az, hogy pl. ha az ember 100 kilós, akkor annak örüljön, hogy nem 150; EZ NEM POZITÍVUM!), akkor már van miért élned.
először magaddal kellene kibékülnöd, hogy ne másoktól függjön a boldogságod
kezdetnek itt van olvasgatni ez
* Automatikusan eltávolított tartalom.
22 41. ez de igaz. barátaid azért nincsenek mer vagy nem megfelelő emberekkel próbálsz kapcsolatot kialakítani vagy túl komolyak az igényeid. és az emberek csak haverkodni akarnak:\
kérdező ha akarsz dumálni, kibeszélni magadból a szrt. akkor nyugodtan beszélhetünk ha gondolod
18
nem tudhatod előre(mondjuk azért pár perc beszélgetés után kiderülhet hogy az illető barátkozó vagy inkább beszari magába fordulós típus). próbálkozz sokat .járj el társaságokba. kevés esély van rá hogy olyanra lelsz amilyen te vagy. de ha meg sem próbálod semmi nem leszel.
cask azért mondom mer én 18 évesen rájöttem hogy elég sz.r életem van. és ha másképp nem akkor tudatosan fogom én jobbá tenni, máshogy fogom fel a dolgokat .eljárok bulizni, nagyobb társaságokba(nem azt mondom hogy mindenkivel jól érzem magam ,sőt kifejezetten igényes vagyok etéren)
ha félreértettelek bocsi
:)
Azért, mert kapcsolatfüggő vagy. A kullancsokat előbb-utóbb mindenki levakarja magáról. Majd ha eljutottál odáig, hogy egyedül is jól érezed magad, és nem csimpaszkodsz a másikra, akkor a társad sem próbál megszabadulni tőled.
Bocs, ha keményen hangzik, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!