Miért vagyok ilyen nagyon szerencsétlen?
Szegénykém.. Tényleg jó sok minden történt veled eddigi rövid életed során. Az, hogy mindig csak szidnak, valószínűleg nem veled kapcsolatos, talán feszültek a szüleid (vagyis anyukád és a nevelőapád), és rajtad csapódik le. Nekem is van öt gyerekem, én is sokszor igazságtalanul vagyok velük szigorú vagy morgós. Beszélj velük, mondd el nekik, hogy neked ez milyen rosszul esik, meg hogy hogy igyekszel.
Az, hogy az iskolában csak néhány rendes gyerek van, egyrészt kortünet, ebben a korban tényleg az számít, ki milyen erős, szép.., most nehéz neked. De hidd el, ha jó fej vagy, vicces, KEDVES, akkor szeretni fognak. Nem kell, hogy mindenki szeressen, nem az a cél, legyenek barátaid.
Életcél: nagyon-nagyon sok ember van, akik komoly fogyatékosságokkal sokra vitték. Nézz csak utána! Stephen Hawking, Kelly Knox, Pásztory Dóra.. még rengetegen. Moeg olyanok, akik súlyos baleset után álltak fel, és folytatták az életüket, vagy kezdték újra.. Azzal a testtel kell kihasználni a lehetőségeinket, ami van, abban kell megtalálni a tehetséget.
Fel a fejjel, írj majd, hogy vagy!
Szia!
Először is köszi h így leírtad. Talán én is tudok pár sjavaslatot adni. Abban az 1. válaszolónak iagza van h valószínű h a szülied és mostohaapád egyéb problémái feszültsége (munkahely pl) rajtad csapódnak le, tehát akármit csinálsz akárhogy próbálsz megfelni nekik sehogyse jó. Ez ügyben tényleg mondd el szüleidnek h te úgy érzed ekkor és ekkor te midnent megtettél de mégis letolás szidás lett a vége. Emiatt el vagy keseredve nem tudod mit csinálj, hogy nekik meg tudjál felelni. Ha úgy gondolod h ez így nehéznek tűnik közöld velük levél formában hátha úgy könnyebb.
Milyen sportokért rajongsz? Mit ad neked a sport? Mi az amit még szeretsz csinálni? Pl tanulni, olvasni játszani, zenét hallgatni stb
a dolgok csak úgy vannak az életben, csupán az ember akar mindenre magyarázatot találni. és ha meg is találod a magyarázatot, az nem oldja meg a problémád, hogy boldogtalan vagy. neked kell kideríteni, mi az amit szeretsz az életben, és amit tudsz is csinálni. tehát ha életcélt akarsz, meg kell tudnod, mi tesz boldoggá. ezt pedig úgy lehet leginkább, ha kipróbálod a dolgokat, kutatsz utána. ha szeretsz sportolni, valami olyat keress, ami nem veszélyes. például görkocsolyázáshoz nem kell nagy erőkifejtés, sem kéz, nem ütnek meg, legfeljebb elesel.
ha a szüleid nem értik meg, akkor el kell magyaráznod nekik, hogy inkább vállalod a halál kockázatát, minthogy ne élj egyáltalán.
lányok: inkább kerüljenek azért, aki vagy, minthogy szeressenek azért, aki nem vagy(művagány), esetleg azért mert jóképű, vagy gazdag vagy. aki meg tud érteni, annak nem lesz gond, amilyen vagy. az más, hogy alig van ilyen ember, de nincs mit várni az emberiségtől, egyszerű állatok vagyunk mi is.
A baj csak az, hogy egy kis faluban lakom, Dömsödön és itt nincs valami sok választék mint a Tescoba! XD
Van itt karate,foci,kézilabda és birkózás csak az a négy van :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!