Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Mindig elesek, bevágom a fejem, összetörök/nekimegyek valaminek, leégetem magamat, tök ronda vagyok, szal ez a szokásos szerencsétlen élet.. mit tehetnék mert már naon unom?!
2011. aug. 6. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
buborékos fólia!
2011. aug. 6. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:

ez aranyos volt :)

ha azt tanácsolom hogy: figyelj oda jobban? :O

2011. aug. 6. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:

egyik legcikibb az volt amikor üvegajtó volt előttem, láttam, hogy ott van, mert volt rajta egy piros szalag, de nem tudtam hogy nyílik és egy csomóan látták, hogy ott ácsorgok

meg nem tudom, hogy a lifteknél mit kell megnyomni, nincs olyan sok gomb, ha már 2 van gondban vagyok

ha te úgy látod magad, hogy szerencsétlen vagy olyan is leszel, gondolj úgy magadra, hogy ilyen voltál, de most már megváltoztál és változtass a külsődön ha nem tetszik

2011. aug. 6. 23:48
 4/11 anonim válasza:
Előzőnek a pont!!XDD
2011. aug. 6. 23:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti kb. velem is történnek ilyenek. :DD Am köszi
2011. aug. 6. 23:52
 6/11 anonim válasza:
Én is ilyen vok.bár ezek ellenére elégedett vok az életemmel.Neki az üvegajtónak, zebrán elesik, kristálypoharakat török szét, román magyar határon betöröm véletlen -amit elég nehéz megtenni véletlen- a kocsi szélvédőjét.xD És nincs olyan dolog ami ne esne ki a kezemből annak ellenére , hogy mások által elmondott tény h jó a kézügyességem ...xDD :DD
2011. aug. 6. 23:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Múltkor én nagy menőn vittem a létrát a munkában (egy házban) aztán belementem üvegajtóba.
2011. aug. 6. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Én, ha ilyen helyzetekbe keveredek, akkor mosolygok és poénnak fogom fel, így másoknak is poénos lesz a dolog. :) Ha nekimegyek az üvegajtónak, akkor én is nevetek a többiekkel, mert szerintem ezek vicces dolgok, mint ciki.
 9/11 anonim ***** válasza:
+az, a kimarad helyre.
 10/11 anonim válasza:
amúgy ja :D
2011. aug. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!