Mostanában nagyon szerencsétlen vagyok. Miért?
üdv a világomban, én is ilyen vagyok. :D amúgy meg ez az élet, nem a karmád vagy mid hibája. nem lehetsz tökéletes..
15/L
Olyan nincs hogy szerencse, ezert szerencsetlen sem lehetsz es semmi nem tortenik veletlenul.
Egyszeruen nem vagy a jelenben. Ennek tobb oka lehet, igazabol ne is az okot keresd, hanem azt, hogyan lehetnel mindig a jelenben.
Neha en is elrevedek a multba vagy a jovobe (ergo nem vagyok jelenben) ilyenkor a parom kicsi fajdalmat szokott okozni, pl. megcsip, vagy neha megijeszt. Abban a pillanatban visszaterek.
Vannak kulonfele test es legzogyakorlatok, amik segitenek hogy a "most"ban legyel. Amikor a jelenben vagy (testileg/lelkileg/szellemileg) akkor reszt veszel a sajat eletedben es iranyitod azt, es nem 2 bal labbal bukdacsolod vegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!