Miért vagyok mostanában ilyen szerencsétlen? (lentfolyt)
Velem is ugyan ez van! Csak nekem még az is rájátszik, hogy esek, botlok, török, zúzok.. Szóval nincs olyan nap, ami eseménytelen lenne..:D Na meg egyfolytában mindenen sírok!! Szerintem ez csak egy időszak! Remélem rövid időszak! Szerintem átmenet a kislányból a nagylányba.. Mert anyám közölte velem ma, hogy úgy érzi én már nő vagyok!És hogy felnőttem! Szóval lehet ez csak 1 kis időszak amikor az agyamban túl sok minden tombol egyszerre!! Adj magadnak időt! És vegyél egy relaxációs CD-t... Bátyám nekem viccből vett karácsonyra.. Mert 1 idegbeteg is enyhébb eset mint én voltam akkoriba.. És hatott.. :)
Sok sikert a továbbiakhoz!!! =)
16/L
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Én is ilyen "béna" voltam egy időben, és kiderült, hogy a kimerültség okozta. Nem úgy értem, hogy mindig fáradt voltam, de mentálisan pihennem kellett. Tedd ezt: sétálj sokat a szabadban (lehetőleg legyen, mikor egyedül), itt rendezheted a gondolataidat. Délutánonként ha úgy érzed, pihenj le egy kicsit vagy hallgass nyugtató zenét! Próbálj kikapcsolni és megoldódnak a problémáid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!