Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért ilyen szerencsétlen...

Miért ilyen szerencsétlen mostanában Felipe Massa? Miért történik minden versenyen vele valami?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, neki szurkolok, de elkeserítő amit mostanában produkál(meg az egész Ferrari csapat)
2009. ápr. 26. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Massa mindig is lyen volt. Ha valami nem úgy alakul, ahogy neki jó, rögtön úgy hisztizik mint egy 3 éves fiúcska!

(egy ferrari szurkoló)

2009. ápr. 26. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké ezt értem, de én arra gondoltam, hogy minden versenyen történik vele valami. Leáll a motor, leszakad az első szárny, stb...
2009. ápr. 26. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nincs szerencséje, szerintem nem tehet róla.

Ma is egy kis versenybalesetből ő jött ki rosszul.

Gondolok itt a rajt utáni 1. kanyarra, mikor saját csapattársa kereke ütötte meg az első vezetőszárnyát.

Szerintem nem okolható érte senki, sajnos így alakult,ez előfordolhat minden versenyen bárkivel.

Én ugyanezt a kérdést tettem fel, mikor Raikkonen a Mclarennél versenyzett. Az akkori képességei alapján ha a sok műszaki hiba elkertüli,már világbajnok lehetett volna sokkal korábban. Mondja ezt egy Rai. szurkoló. Az is bosszantott h miután átigazolt a Ferarihoz, megfordult a 2 csapatot jellemző megbizhatósági arány. A Mclaren tökéletes lett, a Ferrari rosszabb. Mi ez ha nem pehh.

Úgyhogy nem csak Masszát húzza az ág, most ő kapja a pofonokat amit persze én is sajnálok, mivel a tavaji szezont neki kellett volna nyerni. Nem rajta múlott, nem jött ki a lépés, leírni nem szabad. Rmélem a jövőben több szerencséje lesz, mert az a tapasztalom h a teljes sikerhez az is kell.Nem tudunk mást tenni, csak bízni a jobb fojtatásban!

2009. ápr. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!