Miért ilyen szerencsétlen mostanában Felipe Massa? Miért történik minden versenyen vele valami?
Massa mindig is lyen volt. Ha valami nem úgy alakul, ahogy neki jó, rögtön úgy hisztizik mint egy 3 éves fiúcska!
(egy ferrari szurkoló)
Egyszerűen nincs szerencséje, szerintem nem tehet róla.
Ma is egy kis versenybalesetből ő jött ki rosszul.
Gondolok itt a rajt utáni 1. kanyarra, mikor saját csapattársa kereke ütötte meg az első vezetőszárnyát.
Szerintem nem okolható érte senki, sajnos így alakult,ez előfordolhat minden versenyen bárkivel.
Én ugyanezt a kérdést tettem fel, mikor Raikkonen a Mclarennél versenyzett. Az akkori képességei alapján ha a sok műszaki hiba elkertüli,már világbajnok lehetett volna sokkal korábban. Mondja ezt egy Rai. szurkoló. Az is bosszantott h miután átigazolt a Ferarihoz, megfordult a 2 csapatot jellemző megbizhatósági arány. A Mclaren tökéletes lett, a Ferrari rosszabb. Mi ez ha nem pehh.
Úgyhogy nem csak Masszát húzza az ág, most ő kapja a pofonokat amit persze én is sajnálok, mivel a tavaji szezont neki kellett volna nyerni. Nem rajta múlott, nem jött ki a lépés, leírni nem szabad. Rmélem a jövőben több szerencséje lesz, mert az a tapasztalom h a teljes sikerhez az is kell.Nem tudunk mást tenni, csak bízni a jobb fojtatásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!