Nincs bennem anyai ösztön. Ez gáz? Más is van így?
Én úgy érzem, sokan kezdenek elsiklani a probléma lényege felett és arra kiélezni a helyzetet, hogy lehet-e valaki csinos a szülés után.
Igen, lehet. Van aki könnyebben, van, aki nehezebben nyeri vissza az alakját és olyan is van, akinek nem is ez a legfontosabb.
Viszont ez nem változtat a lényegen, hogy vannak, akikben nincs meg az anyai ösztön. És ezt az itt "ősanyáknak" nevezett nők nem fogják megérteni és a végsőkig azt fogják hinni, hogy mást csakis az akadályoz meg a szülésben, hogy félti a alakját, vagy a szabadidejét. Úgyhogy valószínűleg hiába is magyarázom, hogy ha csak ez lenne a probléma, nem az lenne a kérdés, hogy "miért nincs bennem anyai ösztön", hanem az, hogy "hogy tudok újra csinos lenni a szülés után".
Már írtam valahol az elején, hogy én például nem féltem az alakomat, szórakozni meg amúgy sem járok igazán, úgyhogy a szabadidőmet sem. Mégsem érzem, hogy vágynék az anyaságra és ez enyhe kifejezés. Még csak nincs is semmi bajom a gyerekekkel, csak egyáltalán nem tudok velük bánni és most el sem tudom képzelni, hogy tudnék róla normálisan gondoskodni? Tudnám szeretni olyan igazi anyai szeretettel? Ha valami baja lenne, tudnék róla gondoskodni? Anyagilag el tudnám látni? Egyáltalán alkalmas vagyok anyának? Mert szerintem nem.
De ha nem érez késztetést, akkor nem tud felnevelni egy gyereket sem, ezt értsétek már meg vér-anyukák!
Van olyan nagynéném, akinek nincsen gyermeke, elvan barátnőivel, 67 évesen utazgat össze-vissza, fest, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!