Bennem van a hiba, vagy mással is megesett már?
Te tök hülye vagy! És utálj csak ezért nyugodtan. Neked valami burokban kéne élned egy tanyán ahol senki nem jár, se villany se semmi... Ott elpufoghatnál azon, hogy mennyire utálsz mindenkit.
Idióta!
Őszintén szólva, néha én is így érzem magam. (Mostanában egyre sűrűbben...)
De ne aggódj, most már legalább ketten vagyunk idióták :D
Én megértelek! Gyakran érzek így jómagam is! Mintha nem is létezne átlagos , normális ember! Vagy az már tökéletes lenne? Mindenki tartozik valahová, szimpatizál valamivel,ami nem én vagyok, amivel nem tudok azonosulni.Kiegészíteném a listádat!
Utálom a büdös szájú, igénytelen embereket, hogy nálam hülyébbeknek nem mondhatom el a véleményemet, mert a tuskója a felettesem , aki egy iskolázatlan tahó! Utálom a konzervatívizmust, hogy ma, a 21.sz.-ban, még mindig nem képesek emberek nyitni új dolgok felé,utálom, hogy ítélkeznek emberek nemi identitása felett, hogy gyűlölik, a másságot,( ilyenkor újra visszatérünk a sötét középkorba)képtelenek elfogadni a másikat,és utálom, hogy olyanok válaszolnak majd neked, aki totál nem ért majd egyet veled! Elfognak mondani minden hül.nek!Ezt is utálom!
Én bírlak! Tök korrektül megfogalmaztad utálatod tárgyát! Érdekes ember lehetsz!
Ez tőled van, vagy egy idézet???
Minél többször elolvasom, annál jobban tetszik!
Dehogy tőle van. Nagyrészt az Az utolsó éjjel c. filmből lopta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!