HOL A HIBA? Kinek van igaza?
162 cm és 46 kg vagyok. Tudom, hogy sovány vagyok, de tökéletesen meg vagyok elégedve az alakommal, mert arányosan vagyok vékony. A lábaim nagyon vékonyak, igen, de sehol nem áll ki egy csontom se.
Anyukám szerint anorexiás vagyok, és úgy is viselkedik velem. Olyanokkal rémiszget, hogy kiállnak a bordáim, az egész gerincoszlopom látszik, már nyakam sincs, a csuklóm mint egy 3 évesé... stb.... de ilyenkor meztelenül megnézem magam a tükörben és ezeket nem látom. A szemem márpedig jó. Oké, nem vagyok kövér, de ezeket a rémisztő dolgokat nem látom.
Sok fiú körülvesz. Hívnak ide-oda, moziba, házibulikba, szórakozóhelyekre, gyakran idegenek is csak úgy leszólítanak..... ezeket nem tudom hova tenni. Lehet, hogy csak az arcom látják, és a testem nem? Ilyen van? Annyira tetszik nekik az arcom, hogy a gusztustalan testem már nem számít?
Néha mikor elmegyek az utcán, innen-onnan hallok fura megjegyzéseket mint: "uristen" "ez már durva" "csontváz" "így kell csinálni hogy ne legyen családod"... lehet nem is rám mondják, nem tudom, de mégis rögtön magamra veszem.
Szerintem ezt mindenkinek magában kell eldöntenie.
Kép alapján többet tudnék mondani. Egyébként a magasságodhoz képest egyáltalán nem vagy anorexiás, csak vékonyka.
Tényleg durván vékony lehetsz. Anorexiás csak akkor lennél, ha pszichés tüneteid és étkezési gondjaid is lennének.
Most simán lehet, hogy csak testképzavarod van. Ugyanis nem a szemünkkel látunk, hanem az agyunkkal. Ha a te agyadban az a kép születik, hogy ez így rendben van, akkor ezt fogod látni, és nem a realitást.
165 cm, 52 kg.
Én nem vagyok az, senki sem tart annak.
Szerintem te se vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!