Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » HOL A HIBA? Kinek van igaza?

HOL A HIBA? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

162 cm és 46 kg vagyok. Tudom, hogy sovány vagyok, de tökéletesen meg vagyok elégedve az alakommal, mert arányosan vagyok vékony. A lábaim nagyon vékonyak, igen, de sehol nem áll ki egy csontom se.

Anyukám szerint anorexiás vagyok, és úgy is viselkedik velem. Olyanokkal rémiszget, hogy kiállnak a bordáim, az egész gerincoszlopom látszik, már nyakam sincs, a csuklóm mint egy 3 évesé... stb.... de ilyenkor meztelenül megnézem magam a tükörben és ezeket nem látom. A szemem márpedig jó. Oké, nem vagyok kövér, de ezeket a rémisztő dolgokat nem látom.

Sok fiú körülvesz. Hívnak ide-oda, moziba, házibulikba, szórakozóhelyekre, gyakran idegenek is csak úgy leszólítanak..... ezeket nem tudom hova tenni. Lehet, hogy csak az arcom látják, és a testem nem? Ilyen van? Annyira tetszik nekik az arcom, hogy a gusztustalan testem már nem számít?

Néha mikor elmegyek az utcán, innen-onnan hallok fura megjegyzéseket mint: "uristen" "ez már durva" "csontváz" "így kell csinálni hogy ne legyen családod"... lehet nem is rám mondják, nem tudom, de mégis rögtön magamra veszem.

2011. aug. 29. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt mindenkinek magában kell eldöntenie.

Kép alapján többet tudnék mondani. Egyébként a magasságodhoz képest egyáltalán nem vagy anorexiás, csak vékonyka.

2011. aug. 29. 21:36
 2/9 anonim válasza:
Az anyák ilyenek... Tökéletes a súly/magasság-od.
2011. aug. 29. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Tényleg durván vékony lehetsz. Anorexiás csak akkor lennél, ha pszichés tüneteid és étkezési gondjaid is lennének.

Most simán lehet, hogy csak testképzavarod van. Ugyanis nem a szemünkkel látunk, hanem az agyunkkal. Ha a te agyadban az a kép születik, hogy ez így rendben van, akkor ezt fogod látni, és nem a realitást.

2011. aug. 29. 21:38
 4/9 anonim válasza:
44%
180 centi vagyok és 50 kiló. te magyarázol? bújj el.. köszi
2011. aug. 29. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Rossz kategória.
2011. aug. 29. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem lehetsz olyan vékony xD de kép alapján könnyebb lenne dönteni
2011. aug. 29. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
anorexiás az akinek bűntudata van ha eszik, állandóan a kcalt számolja, egy nap 20x méri magát, ha nap végére fél kilóval többet mutat a mérleg bedepizik...satöbbi
2011. aug. 29. 21:42
 8/9 Walk With Me ***** válasza:
Ha Te jól érzed magad így, akkor jó. Amúgy meg persze, hogy nem látsz semmi kirívót, ha így szoktad meg magadat. Valljuk be azért ez az átlagosnál vékonyabb, így akinek nem ilyen/nincs hozzászokva, annak feltűnő, furcsa lehet. Ne törődj velük.
2011. aug. 29. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

165 cm, 52 kg.

Én nem vagyok az, senki sem tart annak.

Szerintem te se vagy.

2011. aug. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!