Kivancsi vagyok a velemenyekre. Kinek van, igaza,?
Te szemszögödböl látjuk persze hogy neked van igazad.
Ha a barátnöd írná ugyan ezt és még valamit akkor persze neki lenne igaza.
Nekem volt egy hasonló szitum. Megrendeltem egy konyhát a barátnöm férjétöl. Megbeszéltük, hogy nem kell sietnie, mert csak 3 hónap múlva kölzötünk. Ö anyagárban csinálta nekünk, én mondtam hogy fizetjük a munkadíjat is de ö ragaszkodott hogy csak anyagárban. Miután fél év után sokszor kérleltem hogy végre hozza a konyhát mert még mosogatni sem tudok, akkor egszer elfogyott a türelmem és kioszottam igazán csúnyán. Az anyagár is többszaz ezer forint volt. A barátnömmel kicsit megszakadt a kapcsolat, de aztán rendezödött szép lassan. Megbeszéltük hogy azt amit a párja csinált nem nézzük, az a mi problémánk.
A lényeg az, hogy senki nem vert meg senkit, és senki nem rabolt ki senkit vagy bármi más bűnt se követett el. De neked mégis fáj valamid...
Tehát egy barátnőt vesztettél mert az "igaz" fontosabb volt számodra mint hogy megpróbáld őt megérteni.... Az ő helyében ugyanis te is lehet ezt tetted volna. Ő nem tudta azt amit te és te nem tudod azt amit ő. Csak azt hiszed.... És valószínűleg ő is azt hiszi hogy jobban tudja mint te...
Nemtom az eddigi 15 évben hogy lehettetek barátnők ha nem tanusítottakok empátiát a másik felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!