Hajamat három marok csomóban kitéptem. Szerintetek vissza nő e még, kíváncsi vagyok a véleményekre, vagy ha esetleg vki járt már hasonlóhelyzetben, akkor neki visszanőtt e, és mennyi idő elteltével?
Ha megmosod, kijött volna a lakk. Én akkor inkább suliba se mentem volna, csak ne keljen kitépnem a hajam.vagy max nem mentél volna be első órára.1 igazolatlan? kit izgat? de lett volna hajad. (ha nem ezért tépted ki, akkor bocsi.) Szerintem kinő újra, bár lehet, hogy nem lesz olyan dús. A haj növekedésnek megvannak a ciklusai, gondolom egy csomó hajszállat kitéptél, aminek csak évek múlva kellett volna kiesnie normál esetben. ezek nem fognak pár hónap alatt elkezdeni nőni.
Köszönöm a válaszokat!
A hajam a fejem büszkesége,mindig nagyon büszke voltam rá,de úgy besütötte a barátnőm,hogy a sok lakktól reggelre teljesen csomóba állt,hiába úgy próbáltam bontani,hogy megmostam nem segített rajta....és ma is sírtam annyira elkeseredtem.
Valszeg azért is csomósodott össze úgy,mert nagyon vékonyak a hajszálaim.Sajnos vissza csinálni nem tudom,de soha többet nem fogok engedni,hogy bárki besüsse a hajam!
Most a tépés helyén nagyon fáj a fejbőröm,és nagyon tartok tőle,hogy soha nem fog már vissza nőni ami onnan hiányzik :((
Bár nem tudom hogy ilyenkor ékes e a haj regenerálni magát,ezért lenne jó ha vki hasonló tapasztalatról számolna be.
:)))))
Igen,a kérdés mikor.....hát remélem minél hamarabb és 2X több nő vissza mert bekattanok :)))
Köszönöm nektek,kicsivel megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!