Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Szakítsak vele vagy igaza van?
a barátomnak(17/F)(1hónapja járunk)alig van rám ideje mert más városban élünk..szóval hetente 1szer tudunk csak találkozni volt már nem 1szer olyan h tudtunk volna többet 1ütt lenni de aztmondta h programja van a barátaival(magyarul mondva elém helyezte őket:S)jó elnéztem neki mert a haverjait ismerem és tudom h jófejek..viszont most pénteken mikor jött volna le hozzám akk itt vártam mint 1hülye..aztán este 10kor felhívott h szia cica neharagudj de haverokkal elmegyünk sörözni és nemtudok menni:@ totál kiakadtam..és most aztmondja h olyan hisztis vagyok meg h megváltozik cska nehaggyam el de nemkénbe ilyen hülyeségeken megsértődnöm...:@
szerintetek túlreagáltam?mert velük minden nap találkozik akk mi a francért nemtudott rám 1estét szánni..:(:(
nézzem el neki(nagyon szeretem egyébként)vagy szakítsak vele úgyse fog megváltozni?
15 és fél/L
szia szerintem mond meg neki, hogy menjen le hozzád és bezéld meg vele, hogy mi a bajod a kapcsolatotokkal és, hogy mi lenne a legjób szerinted vagy mit kéne tennije
remélem sikerül meg beszélni és nem szakitani
Figyelj, én rögtön kidobnám a páromat, ha elém helyezné a haverjait, de ez én vagyok. (egyébként mi 16 évesek vagyunk, és termsézetes Neki, hogy ha szeret, akkor én vagyok a legfontosabb.)
Figyelj, én úgy állok a dolgokhoz, hogy ha valakit szeretek, a lehető legtöbb időt akarom vele tölteni, és ezt várom el attól is, aki engem szeret. Ha a heti egy találkozást képtelen lenne kicsit feljebb emelni a haverjai miatt, sőt még le is mondja, számomra egyértelmű lenne a dolog.
Monnd meg neki, hogy vagy sürgősen megváltozik, vagy ennyi volt, veled ne szórakozzon. Határozottan, ahogy kell, hadd érezze kicsit, hogy nem hisztiből beszélsz, hanem neked igenis vannak igényeid, ennyi. Ha nem jön össze a dolog, egy eprcig se fájjon a szived utána, millio olyan pasi van, akinek Te lehetsz a legfontosabb.
19:08-->nagyon köszönöm meg a többi választ is de az utolsót nemértem ennék már mitvegyek lazábban 1hónapig elnéztem minden "nemérek rá haverokkal megyünk..."jellegű kicsapongást bezzeg mikor én elmegyek vásárolni állnadóan hívogat h hol vagyok meg miért nemtud róla..és most először akadtam ki tényleg h neki áltam..és 1ből hisztis vagyok szted ez igazságos:S
kidobnám én rögtön csak az a baj h nagyon szeretem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!