Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bennem van a hiba? Szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba? Szakítsak vele vagy igaza van?

Figyelt kérdés

a barátomnak(17/F)(1hónapja járunk)alig van rám ideje mert más városban élünk..szóval hetente 1szer tudunk csak találkozni volt már nem 1szer olyan h tudtunk volna többet 1ütt lenni de aztmondta h programja van a barátaival(magyarul mondva elém helyezte őket:S)jó elnéztem neki mert a haverjait ismerem és tudom h jófejek..viszont most pénteken mikor jött volna le hozzám akk itt vártam mint 1hülye..aztán este 10kor felhívott h szia cica neharagudj de haverokkal elmegyünk sörözni és nemtudok menni:@ totál kiakadtam..és most aztmondja h olyan hisztis vagyok meg h megváltozik cska nehaggyam el de nemkénbe ilyen hülyeségeken megsértődnöm...:@

szerintetek túlreagáltam?mert velük minden nap találkozik akk mi a francért nemtudott rám 1estét szánni..:(:(

nézzem el neki(nagyon szeretem egyébként)vagy szakítsak vele úgyse fog megváltozni?

15 és fél/L

2010. jan. 31. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hátfigyi. ha csak heti egyszer tudtok talizni, de van h akkoris inkább a haverjaival megy el az akárhonnan is nézzük, gáz. ha nagyon odáig lenne érted, akkor tűkön ülne h láthasson. de nemezt teszi. én a helyedben figyelmeztetném h ezígy nincsen rendben, ésha nincsen változás, aikkor szakítanék.

nemszeretek olyan férfi mellett lenni, aki nem úgy érez irántam, ahogy kéne. és jelenleg úgy tűnik, h ő annyira nincsen odáig érted, ha a heti egy tali helyett is inkább máshova megy.

2010. febr. 3. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:
hát ha ő elmegy szórakozni, Téged meg ellenőrízget, az tényleg gáz...a laza póráz csak oda-vissza működik.
2010. febr. 3. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi két hónapja vagyunk az emberrel együtt. :) Az elején még nekünk is így volt. Én egy-kétszer keményen megmondtam neki a véleményemet a dologról, Ő ezt elfogadta. Szépen lassan megváltozott, de ahhoz az kellett hogy én is "visszavegyek" kicsit.

Szerintem a kulcs: korrekt beszélgetés, értelmes érvelés, és mindkét fél részéről kompromisszumkészség.

2010. febr. 3. 14:33
 14/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!:D
2010. febr. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!