Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltál?
Figyelt kérdés
lehet cikis/vicces élmény bármi....mennyi idös vtál akkor?2009. ápr. 21. 17:48
31/36 anonim válasza:
És evvel csak az a baj, hogy én még mindig szűz vagyok, veled ellentétben. És talán mielőtt még ítélnél többet vagyok józan mint részeg... És ha valami nem tetszik hát ez van. Mivel azt kérdezték a legnagyobb hülyeség így én válaszoltam is. De amint olvastam te ilyesmire választ nem adtál.. Amúgy nagyobbat nem is tévedhettél volna.
Max szűz k.rva vagyok. De én úgy gondolom, hogy ehhez neked semmi közöd és törvénybe ütközőt se csináltam. Hát ez van! :)
32/36 anonim válasza:
Leloptam a rendőrautó rendszámát úgy hogy benne ültek elis kaptak idézés lerabosítás stb... Rokonság előtt családi buliba szintén gatter, bemásztam a sátorba úgy hogy bevolt cipzározva..., osztálykiránduláson belehugyoztunk a szobánk szekrényébe, Kihánytam az ablakon úgy hogy osztályfőnök lába előtt landolt 1 méterre, elakadtam a sárba ladával, elestem simsonnal, felrugtam a tábortüzet úgy hogy kigyulladt a sátor azért rugtam fel mer felidegelt h folyton belesett a szalonna, lógó fasszal elaludtam itthon a wc kagylón és rokon nyitott be h mivan velem, biciklivel beestünk az árokba de úgy összeakadtunk h nemtudtunk kimászni, haver felemelt egy csajt én meg keetőjüket akkorát estünk h nyakig sáros lettem de nemcsak én, elaludtam a hangfalakon, számtalan bunyó, nagyonsoxor kergettek a rendőrök minket :D, biztos van még csak nem emléxek :D
33/36 anonim válasza:
Jah meg kocsmába behánytam a wcbe és rámjött a szarrás aztán leszartam a hányásomat xDDD
35/36 anonim válasza:
Jézusom mekkora állatok vannak itt XDDDDDDDDD
köszi jobbá tettétek az estémet :))
36/36 anonim válasza:
8. Os osztalykirandulason ramasztam az osztalyfonokre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!