Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltál?
Figyelt kérdés
lehet cikis/vicces élmény bármi....mennyi idös vtál akkor?2009. ápr. 21. 17:48
11/36 anonim válasza:
Hát estem már bokorba , úgy hogy alig tudtam magamról, vizeltem már le kocsmát, dobtam már oszlopot patakba, volt, hogy 20 méterre volt a buszmegálló, és nem találtunk oda. Ez régen volt. :)) Azóta már kulturáltabban iszogatok.
12/36 anonim válasza:
először mikor igazán berúgtam kényelmesen ültem egyszercsak elkezdtem hányni de nem volt erőm előredőlni... aztán el akartam menni a bokorba hogy kiürítsem a végbelem... de eldőltem így egyszerűen nem mondom tovább... 15/F
14/36 anonim válasza:
17évesen egy szilveszteri buliról kimentem az utcára friss levegőt szívni.A detoxba ébredtem fel.
15/36 anonim válasza:
nagyimnál nem akartam a földről felkelni, és suliba meni
16/36 anonim válasza:
A legrosszabb az volt, mikor bulibol hazaterve rosszul lettem a taxiban, meg kellett allni a fouton es ott hanytam, a taxis meg fogta a hajam. Gondolom utana rajtam rohogott az egesz taxitarsasag! akkor voltam kb 21 eves.
17/36 anonim válasza:
szalagavató afterpartymon részegen csókolóztam egy évfolyamtársammal, akivel köztudottan és nyíltan utáljuk egymást... nagyon ciki volt, főleg utána találkozni a suliban... :S
18/36 anonim válasza:
ki pontozza le a válaszokat? az, aki lepontozza, írja meg, mi az abszolút hülyeség részegen. köszönöm.
19/36 anonim válasza:
Tavaly melltartóban rohangáltam télen a hóesésben egy szilveszteri bulin XD Aztán mindenki előtt szexeltem a barátommal xDD 18/L
20/36 anonim válasza:
osztálykiránduláson beszivattak, mert olyan koktélt nyomattak le velem jópárat h totál kiütöttem magam.
arra emlékszek h ülök, lenézek és nincs meg az egyik papucsom.
annyira emlékszek h elkezdtem megkeresni.
többiek mondták h összeestem, és ott okádtam a tábortűz mellett xD
úgy vonszoltak fel a várszállóba 3an, miközben egyik otársam mellét lány létemre mindig megfogtam, annyira nem voltam eszemnél, nemtudtam mibe kapszkodjak.
aztán úgy tettek be az ágyba.
hogy mi ebben a ciki?
ofő mellettem lévő ágyban aludt és a kísérőtanár az igazgatóhelyettes volt.
azthittem kirúgnak, de csak furán néztek rám másnap :D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!