Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltál?
16-17 evesek lehettunk a baratnoimmel, sok eve.
Bemasztunk a strandra ejjel, es furodoztunk mesztelenul, amig az or eszre nem vet, aztan kimasztunk a keritesen es elszaladtunk.
Baratnoimmel haza fele a diszkobol enekeltunk, a rendorok csend zavarasert bevittek az orsre :)
32/L
15 lehettem, picit többet ittam a kelleténél, nem birtam függöleges helyzetben lenni, mer ugy szédültem, elkezdtem futni egy pad felé, de elötte tiszta sár volt minden, de nem láttam mer este volt már, és futok-futok, egyszer csak hanyattvágodok és elkezdek nevetni. Többiek meg jönnek kiszedni :D
Na azóta messziről kerülöm az italt.
Lány vagyok
höhööö...vannak ám történetek :D
ez az utolsó nagyon nagy, de a többi sem semmi :D
15 voltam.Egy rétre mentünk ki.Először vbk-t ittunk ,utána meg vodkát...Eléggé kiütöttem magam a vodkától. :DD
Segíteni akartam fát törni a tűzhöz és lefejeltem az oszlopot,amin törtük.Meg futottam vissza oda ahol voltak a többiek és futok,futok,futok... eltűntem(elestem):D
Aztán a cigit végét véletlenül belenyomtam az akkori barátom ujjába.
És törökülésbe ültem és csomószor hátradőltem és azt kiáltottam,hogy: huuuuuuuuuuuuuuuuuuu. : DDD
Akartam inni még vbk-t és ahogy öntöttem a fele a gatyámra ment.:D
Folyton az égre néztem és amikor láttam a *piros fény*-t örültem magamnak XD
Többre már nem emlékszem,de másnap karmolásnyomok voltak a combomon..:|
Hát iszonyatosan berúgtunk, tél volt és fáztunk, mivel az utcán voltunk.. erre egyik haverom ilyet szól: Mennyünk fel az erdőbe futni egyet, hátha felmelegszünk. Ahha.. Mi hülyék felfutottunk és letértünk az ösvényről. Én mentem legelöl, mert hajtott a kíváncsiság. ÉS egyszer csak eltűntem. Lecsúsztam seggel egy szakadékon és nem tudtam felmenni, ezért lejöttek értem, de a többiek sem tudtak. Gondoltuk, hogy hát akkor igyunk. És azután senki nem emlékezett. Reggel amikor felkeltünk vettük észre, hogy egy játszótéren a homokozóban fekszünk.
Akkor nyáron volt nálam buli és beraktam valami zenét amitől rám jött a röhögőgörcs és ahogy futottam ki a teraszra visítozva, megbotlottam a küszöbbe és lefejeltem a padlócsempét. Észre se vettem csak szakadtam tovább a röhögéstől.
Meg egyszer nagyon nagyon bepiált mindenki.. És volt 1 medence ami kb térdig volt feltöltve. És erre 15en belefeküdtünk a kb. 5 személyes medencébe. Meg valaki megtalálta a slagot és erre 1 pár sráccal elkezdtem levetkőzni, hogy fürdünk.. xD 1ik bnőm tartotta rajtam a fehérneműket, mivel eléggé k.o. voltam..
Meg egyszer bemásztunk a régi temetőbe (kb 200 éve nem temetnek oda) És össze találkoztunk 1 párral akik ott szeretkeztek, erre oda húzott hozzájuk haverom és bemutatkozott nekik. Annyira gáz volt... :D xD
De még 1000 meg 1000 ilyen sztorim van.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!