Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség...

Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltál?

Figyelt kérdés
lehet cikis/vicces élmény bármi....mennyi idös vtál akkor?
2009. ápr. 21. 17:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%
Bemásztunk egy termálfürdőbe éjszaka közepén amikor zárva volt. 13:D
2009. ápr. 21. 17:57
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
17 évesen nekimentem apámnak mikor jöttek hogy hazavigyenek egy padról ahonnal semmi pénzért nem akakrtam megmozdulni:)
2009. ápr. 21. 18:01
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
az enyém hasonló a legelsőéhez csak én egy strandra akartam bemászni, csak aztán föntakadtam a kerítésen és mehettem tetanuszra^^
2009. ápr. 21. 18:13
 4/36 anonim ***** válasza:
92%

A legcikibb? Orálisan akartam kielégíteni egyik évfolyamtársamat, szerencsére erre csak szóban tettem utalást, és nem történt meg a dolog. De hogy miért volt ez a legnagyobb hülyeség? Mert engem mindenki úgy ismer, még én is magamat, hogy a szex a legintimebb dolog a világon, amiről beszélni is csak a párommal szoktam, csinálni meg aztán pláne. Na, történetesen az évfolyamtársam nem a párom volt.

A legszebb az egészben, hogy én erre nem is emlékszem... Viszont megbízható forrásból tudom, hogy tényleg így volt.

Ekkor 21 éves voltam.

Ja, meg egyszer lazán besétáltam a férfivécébe, és ott intéztem el a dolgom, az sem zavart túlzottan, hogy mások esetleg figyelik, hogy hol vagyok. Ekkor pedig 17 voltam - életem első alkalma, hogy kicsivel többet ittam a kelleténél, de tényleg csak kicsivel, mert mindenre emlékszem. Most 23 éves vagyok. :)

2009. ápr. 21. 18:33
 5/36 anonim ***** válasza:
98%

Állitólag 16 évesen egy iskolai táborban megprobáltam kielégíteni egy oszlopot...

Utána bementem a wc-be pisilni és bejött az osztfőm...

Belekönyököltem a piszuárba és logó farokkal elmeséltem a tanáromnak hogy semmi bajom nincs tiszta józan vagyok...

aztán elküldött aludni.

2009. ápr. 21. 18:42
 6/36 anonim ***** válasza:
87%
ugye remélhetjük, h a tanárod józan volt, és férfi? :D
2009. ápr. 21. 18:50
 7/36 anonim ***** válasza:
99%
Nekem azt mondták tömjek havat az arcomba és józanabb leszek. Ezt megtettem utána meg csodálkoztam, hogy nem működik.
2009. ápr. 21. 19:24
 8/36 anonim ***** válasza:
86%
Hát egyszer kicsivel több mint 10 nagy jéger után szerelmet vallottam a főnököm 12 éves kis dagi lányának, és megpróbáltam megcsókolni a főnököm szeme láttára, majd később telefonon az egyik kolléganőmnek és onnantól csak arra emlékszem, hogy széthasadó fejfájással ébredtem! Állítólag kb 3 óráig bolyongtam a városban a tesóm kíséretében, aki józan volt és vigyázott rám! Aztán hazaérve állítólag elküldtem a szüleimet melegebb éghajlatra! Na ez most szilveszter után volt, 2 napra rá kirúgtak, meg anyámék sem beszéltek velem vagy 2 hétig! Azóta nem merek alkoholt inni! Átpártoltam a füvesek táborába!
2009. ápr. 21. 19:26
 9/36 anonim ***** válasza:
94%
17 évesen, osztálykiránduláson történt. Egy barátnőmmel annyira berugtunk, hogy kitaláltuk, ki kell próbálnunk vajon az ezeréves kőlépcsőn, ami a szállásunknál volt, le tudunk e menni esés nélkül... Rajtam akkor már nem volt cipő se, zokniban próbáltam leügyeskedni, természetesen, lezuhantam, és kificamodott a bokám. A legdurvább az az egészben, hogy én erre szinte nem is emlékszem, másnap mesélték el mitörtént, amikor tudatosult bennem, hogy gyakorlatilag nem birok menni.
2009. ápr. 21. 20:11
 10/36 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy még nem voltam soha se részeg!

F/17

XD

2009. ápr. 21. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!