Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltál?
A legcikibb? Orálisan akartam kielégíteni egyik évfolyamtársamat, szerencsére erre csak szóban tettem utalást, és nem történt meg a dolog. De hogy miért volt ez a legnagyobb hülyeség? Mert engem mindenki úgy ismer, még én is magamat, hogy a szex a legintimebb dolog a világon, amiről beszélni is csak a párommal szoktam, csinálni meg aztán pláne. Na, történetesen az évfolyamtársam nem a párom volt.
A legszebb az egészben, hogy én erre nem is emlékszem... Viszont megbízható forrásból tudom, hogy tényleg így volt.
Ekkor 21 éves voltam.
Ja, meg egyszer lazán besétáltam a férfivécébe, és ott intéztem el a dolgom, az sem zavart túlzottan, hogy mások esetleg figyelik, hogy hol vagyok. Ekkor pedig 17 voltam - életem első alkalma, hogy kicsivel többet ittam a kelleténél, de tényleg csak kicsivel, mert mindenre emlékszem. Most 23 éves vagyok. :)
Állitólag 16 évesen egy iskolai táborban megprobáltam kielégíteni egy oszlopot...
Utána bementem a wc-be pisilni és bejött az osztfőm...
Belekönyököltem a piszuárba és logó farokkal elmeséltem a tanáromnak hogy semmi bajom nincs tiszta józan vagyok...
aztán elküldött aludni.
Az, hogy még nem voltam soha se részeg!
F/17
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!