Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltek a jövőtől? Bele mertek...

Féltek a jövőtől? Bele mertek gondolni abba, mi lesz veletek évtizedek múlva?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jövőbeni ábrándjaimba,látok szép dolgokat (egy kis takaros házikó,sok állattal..stb.)Ennek ellenére,igenis félek a jövőtől.Félek az öregségtől,a velejáró betegségektől,és kinézettől,és attól,hogy megélem a szeretteim halálait.Főleg úgy,hogy az elmúlt 2 évben 6-an haltak meg a család és baráti kőrből,és abból hárman huszonévesek (23,23,25)voltak. :-((( És még a kormány is tesz róla,hogy ellehetetlenítse a megélhetésünket!...Meg kell próbálni,csak a jó dolgokon gondolkodni,a rosszakon ráér akkor kétségbe esni,ha elérkeztek!
2009. ápr. 15. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ,mert tervszerüen pontosan úgy élek,ahogy a jövőm szempontjából ideális, minden ami ellenem van azt leépítettem, kizártam, csak a számomra hasznos dolgokkal foglalkozom, és ha nem történik valami elháríthatatlan külső ok, akkor elméletileg nagyon sokáig ideálisan eléldegélhatek. Ilyen téren nem aggodom. A külső okokat meg kerülöm amennyire lehet. Szerintem csak azok félnek, akik élnek bele a világba, és az ahogy esik úgy puffan módon elvannak, illetve a "mögkő hanni vlaamibe nemé" felé hozzáálás sem túl jó a jövő szempontjából. Ezekre az emberekre keserves jövő vár.
2012. jún. 27. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!