Lehet egyáltalán ilyet gondolni? Mert nekem egy ideje már
sajnos napi szinten eszembe jut. (? )
Nem értem én ezt... a családod mi a jó k.urva a.nyádért akarod megölni!?!?! Az egy dolog hogy te s.egghülye vagy és megölöd magad, az ki a g.cit érdekel, de a családod mit tett, hogy őket is meg akarod ölni?!?! És különben is, ha el akarsz menni, akkor menj, költözz el a családodtól, de miért kéne őket megölni? Anélkül is leléphetsz 'messze attól a családtól'. . .
2010. nov. 3. 23:42
Megölni a saját családod hihetetlenül beteges dolog lenne. Szerintem próbáld elfelejteni ezt a dolgot. Megtudom érteni az öngyilkossági gondolataid, de ezt nem másokra kell levezetni.
Nekem az apám elég sokszor iszik és részeg, de anélkül is egy bunkó velem, mégse gondolok ilyesmire.
Egyébként meg nekem az segített kijutni a depresszióból, hogy találtam egy helyet ahova eltudok járni, megismertem új embereket. Nem nagy dolog, de ez is valami.
Próbáld meg te is :)
2010. nov. 3. 23:44
addig jó amig még tudsz erre gondolni...miután már valaki meghalt már nem lesz jó
minden embernek van lelke, és emiat szabad akarata is, egymás életének elvételéhez nincs jogunk; midnenki a sajár élete felől döntsön úgy, hogy pozitivan befolyásoljon azzal másokat
tehát ha megölöd magad az másnak rossz lesz
le kéne irnod h miketcsinálsz általában, és mi miatt forr fel az agyvized
miért tennél ilyet
stb.
amugy ha ilyeneken gondolkodsz hogy meg akarod szervezni komoylan ezt, akkor az mutatja hogy legalább nem vagy hülye, me az ámokfutók csak gondolnak és aki előttük van azt ölik meg(jónagy hülyék amugy)
2010. nov. 3. 23:44
az öngyilkosság nem para, de a családomat nem vágnám haza. szóval az szerintem nem normális.
2010. nov. 3. 23:45
5/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy jutott ez még akkora anno pár évvel ezelőtt eszembe, de valahogy mindig is ki akartam próbálni milyen lenne ölni, de bevallom ezek a gondolatok nem mindig jönnek elő eléggé ellenük vagyunk én is, de sokszor ott van bennem, hogy Mennyek irány tedd meg, de ott a másik, hogy te hülye nehogy megtedd szóval nem tudom fura érzés, tegnap is olvasok egy könyvet a fotelemben és valahogy megint eszembe jutott ez és olyan mélyen megszólalt bennem, hogy most már elég tényleg mennyek, hogy elkezdett begörcsölni a jobb kezem és olyan érzés lett volna mintha az egész merev lenne és már menne indulna,, ki kellett csavarni a saját kezem, hogy tudjak olvasni mire elhessegettem ezt az érzést és nem először volt már ilyen, hogy na most neki indulok és úgy kellett vissza tartani magam.De akkor is ott van, hogy úgy megtenném...
a pszichiátert köti az orvosi titoktartás, neki elmondhatod, hogy para van.
2010. nov. 3. 23:57
7/22 A kérdező kommentje:
23:44nek az ámokfutó témához.
Az a furcsa, hogy kb 4-5 éve megvan a terv. Sokat átszerveztem, de sajnos tényleg megvalósítható. És elég sok kard íjj meg giotin bárd van a házba mert gyűjtöm őket.
1. Apát fel a szobába "mutatni valamit a gépen" vele ott lehet végezni egy torokkal.
2. Húgi amíg gép előtt ül.
3.Anyám úgyis tesped a fotelben, folyosóról egy nyílvessző.
4.El menni 1. nagyszülőkhöz. és inkább nem is folytatóm mert már összeszedtem és kb 20 lépésből áll. De akkor se nagyon állnék neki, de sokszor belém nyílal, hogy "Te barom, ha már megvan a terv, meg minden menny"...
8/22 anonim válasza:
csak egy kérdés:a tervnek azon része is megvan,hogy a meggyilkolásuk után hová tünteted a holttesteket?mert ha otthagynád tuti te lennél a gyanúsított plusz hogy takarítod el azt a sok vért?és mi van az ujjlenyomatokkal?:Oezek is megvannak?am sztem tuti vannak még akik ieneken agyalnak néha vagy sokszor....sztem csak ki vagy merülve lelkileg,velem is volt már ilyen,mikor mindenki az agyamra ment,senki nem értett meg,nekem is volt kész tervem....de semmi több...jó volt eljátszani a dologgal és kész.azóta elmúlt és még mindig él mindenki:D:D
2010. nov. 4. 00:19
9/22 A kérdező kommentje:
Alap, nem akarok eltüntetni semmit, arra a szűk családi körre megvan a tervem akik naponta beszélnek egymással a család többi részét meg jó ha 1-2 hónapja látom, addig van 1-2 nap míg eltűnök + szeretném is, ha tudnák, hogy én voltam az, másképp nincs értelme, aztán valahol kint amíg meg nem találnak addig portyázni vadászni másokra, ha szorul a hurok eldobom az életem. De bevallom egy részemnek nincs ínyére ez a dolog, de úgy érzem, hogy ha letépném a bőröm akkor úgy megőrülnék és ez sokszor suliban akárhol rámjön, hogy ha most felállnék ott helyben és ordítanék egy nagyot elpattanna a cérna és kész vége.
ha nekem ölnöm kellene akkor én ha mód lenne rá vagy a szegycsontra ütnék vmivel vagy ököllem(leáll a sziv), vagy a nyakkitörést(elforditom és kséz) választanám
nem azt kérdeztem hogy hogy ölnéd meg őket hanem azt hogy miért van benned ilyen kséztetés, mit szoktál csinálni(hobbyk szeretem nemszeretem dolgok stb.)
2010. nov. 4. 00:33
Kapcsolódó kérdések: