Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet egyáltalán ilyet gondoln...

Lehet egyáltalán ilyet gondolni? Mert nekem egy ideje már sajnos napi szinten eszembe jut. (? )

Figyelt kérdés
Szóval, más nem gondolta még úgy, hogy ha minden kötél szakad az életében és öngyilkos akar lenni, akkor előbb eszébe jut mi lenne eltörölni a családját? Gondolok én itt arra hogy több éve jár a fejemben, hogy 20-25 között nálam elszakad a cérna és manapság ez annyira napi szinten beugrik, hogy ijesztő. Plusz nem egyszer átgondoltam, hogy milyen sorrendbe kérne megölni a családtagjaimat, hogy ne legyen belőle felfordulás és aztán elmehessek, ha nem is öngyilkos legyek, de messze ettől a családtól.
2010. nov. 3. 23:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nyugi :D a budapesti Bánkiról a Népszínházbeliről van szó:D
2010. nov. 4. 16:50
 22/22 anonim válasza:

Huhh... mintha magamat olvastam volna pár évvel ezelőtt, csak nem a családommal kapcsolatban!...

Évek óta érdekel a halál, gyilkosság, sorozatgyilkosok, kriminálpszichológia, boncolás stb.

Nem is írnék ide erről semmi mást.... neked sem kéne! A végén még elkapnak ;)

De erről szívesen beszélgetnék veled,csak nem itt!?

19/L

2010. nov. 4. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!