Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet egyáltalán ilyet gondoln...

Lehet egyáltalán ilyet gondolni? Mert nekem egy ideje már sajnos napi szinten eszembe jut. (? )

Figyelt kérdés
Szóval, más nem gondolta még úgy, hogy ha minden kötél szakad az életében és öngyilkos akar lenni, akkor előbb eszébe jut mi lenne eltörölni a családját? Gondolok én itt arra hogy több éve jár a fejemben, hogy 20-25 között nálam elszakad a cérna és manapság ez annyira napi szinten beugrik, hogy ijesztő. Plusz nem egyszer átgondoltam, hogy milyen sorrendbe kérne megölni a családtagjaimat, hogy ne legyen belőle felfordulás és aztán elmehessek, ha nem is öngyilkos legyek, de messze ettől a családtól.
2010. nov. 3. 23:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Most amiket leírtál ezek után már azt mondom, hogy menj azonnal pszihológushoz.. mert ez nem normális.

2010. nov. 4. 00:38
 12/22 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, volt már 5 orvosom szerintem mindegyiket az őrületbe kergettem, mert nem engedték, hogy újra járjak.

Meg hogy miért van bennem ez?De leírom neked mit csinálok egész nap

Reggel kelek go egyetem ott elvagyok, ha van lyukasórám elugrok egy kártyázós helyre(Nem írom le, hogy mi mert a végén valaki megrémül, hogy egy helyre járunk, de azzal megijesztem, hogy a Bánki:P ) Suli után, haza , gyors tanulás, aztán ha egész nap itthon vagyok, nagyrészt olvasok, ha nem akkor elmegyek pecázni, vagy kicsit gépezek, vagy go könyvtár, vagy hátra a kis házba és barkácsolok valami vicces cuccot, közben úgy pörög az agyam mint a ringlispil és mindig úgy érzem, nem ezt kéne csinálni, és mondom magamban induljak el messzire.

2010. nov. 4. 00:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy! Attól, hogy embereket ölsz még nem lesz nagyobb hatalmad, vagy tekintélyed, épp ellenkezőleg mindenki k.rvára lenézi az ilyeneket. Remélem valamelyik családtagod meglátja ezt az előzményekben és k.rva gyorsan elküld valami elmegyógyintézetbe, ha már az orvos kevés..
2010. nov. 4. 01:06
 14/22 anonim ***** válasza:
nem lebaszni kell bazzeg hanem segiteni
2010. nov. 4. 01:20
 15/22 anonim ***** válasza:

nem lehet az hogy valami rád van nagyon erőltetve? vagy régebben volt...?

5év alat fejleszthetted az önuralmadat, az tuti

segitenék de nem igazántudok, ilyen dolgokra ez a honlap nem igazán jó; ez már túl komoly a honlapnak ha igazat irsz, meg tele van olyan emberekkel akik öszevisszahülyeségeket irnak a gondokra, azt mondom, hogy hiába is érdekelt midning hogy mien lehet ölni, értsd meg hogy embert nem lehet ölni, mert akkor állat leszel, azé vagyunk különbebbek az állatoktól(nagy vonalakban ennyi: persze ezzel részben nem értek egyet de inkáb nem magyarázom el neked hogy a növények is éreznek fájdalmat(nekik is van lelkük, mint mindennek ami él), meg a szarvasmarhát nem véletlenül tisztelik indiában annyira...szóval az ember is barbár még mnidg de annyira bróbálj meg nme az leni hogy fajtársadad ne, pláne ha az családtag: nem hinném hogy van okod megritkitani őket; még midnig velük élsz ezekszerint, eddig helyet biztositottak számodra(lakhelyet és a családban is)

2010. nov. 4. 01:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem úgy tűnik, mintha teljesen kétségbe lenne esve az abnormális gondolatai miatt. Csak arra gondoltam ,hogy pár év múlva hallani fogunk a híradóban egy brutális gyilkosság-sorozatról, és mindenkinek, aki ezt elolvasta (beleértve engem is) baromi bűntudata lehet, hogy pár éve ezt nem akadályozta meg! Csak sajnos nem tudunk mit tenni innen távolból. Sajnálom, ha megsértettem a kérdezőt. Nem lehet mást tanácsolni, csak, hogy menjen el egy hozzáértő orvoshoz, és mondja el a gondjait, amíg nem késő! (Ki tudja, hogy ez az egész nem fog rosszabbodni, ami tényleg tragédiához vezetne.)
2010. nov. 4. 01:34
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem nyugi nem lettem megsértve, sajnos tudom, kb hogy mitől alakulhattak ki ilyenek nálam, és bármennyire is hülyeségnek hangzik meg idétlennek egy ilyen helyen ezt kiírni, de annyira bennem volt,hogy már valahova le akartam írni és itt ugye internet, itt meg lehet tenni.

10éves korom előtt volt 3 orvosom arra, hogy nagyon agresszív kiskölök voltam úgymond annyira h óvodatárs fejét vertem a betonba. Aztán ez a 3 doki annyira elszorított h 12 éves koromtól 16ig volt 2 doki aki arra volt, hogy megnyíljak, de azt mondták, nem tudnak segíteni nagyon elfolytok mindent meg bezárkózok, hát akkor jöttem rá, hogy "köszönhető ez a 3 dokinak előtte..." nah mind1 csak már le kellett írnom.

2010. nov. 4. 05:29
 18/22 anonim ***** válasza:

ez halál jó, nekem tetszik, jó filmet lehetne rendezni

na és, ezek csak gondolatok, nem az számít, hogy mit gondolsz, hanem hogy megteszed e vagy sem. nekem is mindenfélék járnak az eszemben mégsem teszek semmit

ha valakinek nagyon ártani akarsz, akkor csak magadnak és senki másnak

2010. nov. 4. 10:30
 19/22 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok a második válaszoló.

Na most ha pécsi vagy, akkor tudom melyik kártyázós hely és sejtem is, hogy ki vagy.. de nem néztem volna ki belöled...

2010. nov. 4. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Na de azthiszem nem arról a Bánkiról beszélsz, amire én gondoltam.. akkor megnyugodtam :D
2010. nov. 4. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!