Igen, félek! A felnővéstől leginkább! Mert nem tom elképzelni, hogy egyszer vége a tinikoromnak, és felelősséget kell vállalnom a tetteimért pluszba még el is tarthatom magam, dolgozhatok! :S
2009. ápr. 15. 16:06
2/12 anonim válasza:
Miota a kislànyom megszületett:NEM.
mostmàr boldogan öregszek meg,megvan mindenem:
Férjem,gyerekem,van egy macskàm,bejàrtam a fél vilàgot,van egy kis lakàsom,boldog vagyok.
2009. ápr. 15. 16:21
3/12 anonim válasza:
Ezen kár filózni,csak szorongossá válik tőle az ember.Tapasztalatból tudom.
Nehéz,de bizonyos fokig hagyni kell kialakulni a dolgokat,ahelyett,hogy folyton idegeskedünk - mi lesz?Hogy lesz?
2009. ápr. 15. 16:24
4/12 anonim válasza:
16:21-es!
Tegyük fel,hogy egy halandó emberről (értsd:csóró) van szó,aki nem járhatta be a fél világot,magasról tesz rá az ellenkező nem,allergiás a macskákra és a szüleivel él.
;) ;) ;)
2009. ápr. 15. 16:27
5/12 Fecc válasza:
Nagyon nem izgat a dolog,valami úgy is lessz,olyan még nem volt,hogy valami ne lett volna:D
2009. ápr. 15. 16:50
6/12 anonim válasza:
Én igen. 13 éves vagyok. Hetedikes. Csak mostanában: "nagylány" lettem, nemsokára felvételi, figyelnem kell a súlyomra, félek, hogy soha nem lesz barátom, aztán az érettségi, és végül a munka. El sem tudom magam képzelni egyedül. Félek még attól is, hogy a szüleimet és egyszer a tesóimat is elvesztem.
2009. ápr. 15. 17:39
7/12 anonim válasza:
Felvételi? Sully? Ezektől félsz? Én inkább az ország sorsával kapcsolatban, vagy a roma egyedek szaporosásától.
2009. ápr. 15. 18:22
8/12 anonim válasza:
Mert van jövőnk? Magyarként nem sok...
2009. ápr. 15. 19:43
9/12 anonim válasza:
Én most végzek júniusba a suliba....s semmi kilátásom h mi legyen,hogy legyen! Munkahely semmi...szerelem semmi,boldogság nuku!! Igyis mindig iszonyat boldogtalan voltam soha senkitől egy jó szót nem kaptam...sőt most meg még beteg is lettem!Nagyon!:'( Szóval én félek..hogy milyen és h lesz e egyáltalán jövőm!!
2009. ápr. 15. 20:49
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nem félek a jövőmtől. Nem azt mondom, hogy nem gondolkozok sokat rajta, hogy milyen lesz"x" év múlva, de inkább pozítiv képek szoktam megjelenni:)
Álmodozni, gondolkozni persze mindenen lehet, de azért szerintem érdemesebb a pillanatnak élni...:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!