Miért vagyok én ennyire rasszista?
Utálom a homokosokat mert hetero vagyok, utálom a cigányokat mert magyar vagyok, utálom a rocker vagy emosokat mer discoba járok, sőt utálom a fradistákat is mert újpesti vagyok.
És úgy érzem erről nem tehetek... De ez normális?
Mondanám, hogy nem normális, mert teljesen más az én értékrendem. De normális. Amíg nem fajul tettlegességig, vagy bűncselekményig. Véleménye, álláspontja mindenkinek lehet mindenről.
De, ha be akarsz illeszkedni jól a társadalomba, akkor meg kell tanulnod minden másságot elviselni, elfogadni, mert az ismerőseidet, munkatársaidat, stb. nem tudod megválogatni.
Egyszerűen legyél határozott, de egyben udvarias is. Ha egy ember a környezetedben roma, és neked valamilyen kapcsolatot kell vele tartanod, ne a romát lásd benne, hanem az embert, vagy csak addig érdekeljen, ameddig a kapcsolat tart vele. Ne szólj be annak, aki más, ne nézd le pl.:a rockereket, emokat, stb. Legyél tisztelettudó, és ne b*zizz le senkit.
Ezek ellenére a véleményed meglehet mindenről, ehhez jogod van.
tolerancia...
hát, sztem ha nincs negatív élményed ez nem normális.. alószínűleg csupa ilyen emberrel vagy körülvéve, ezt láttad és már így érzel.. ha ilyen környezetben nőttél fel akkor sajna ez a normális. de nem tehetsz róla szerintem se, viszont változtathatsz...ha ilyen emberrel találkozol, akiket előre utálsz, beszélgess velük, próbálj ugyanúgy nézni rájuk. ha megirmersz egy-egy bárkit, szerintem lassan kiveszik belőled ez z ..ellenszenv
Nekem szintén rasszista meglátásom van. de pártolom a melegeket és az emokkal is jól kijövök.
Viszont én azt tartom viccesnek h Technos vagy.:)
bár énis meghallgatok rockon kívül sok mindent.
Én is hasonlóan vagyok, utálom a cigányokat, melegeket, de főleg a rappereket. Komolyan, mikor meglátok egy ilyen 5 számmal nagyobb ruhában járkáló - általában cigány - rappert, akinek az utcán, buszon hangosan szól a telefonjából a zene, alig bírom ki hogy ne ugorjak.
.
Én az utóbbi időben tolerálom egyre kevésbé a másságot...
szerintem én sem tehetek róla de teljesen normálisnak érzem... az embernek nem tetszik az ami egy kicsit is más...
Elég beteg a gondolkodásod...
"tálom a homokosokat _MERT_ hetero vagyok, utálom a cigányokat _MERT_ magyar vagyok"
Attól hogy magyar vagy nem következik az hogy utálni kell a cigányokat, ésatöbbi. Legalábbis ez az indok egy logikai hiba.
Szóval nem normális. Ha tejjel iszod a kávét, utálod azt aki tejszínnel isza? -most kb ilyen gyermeteg szinten van a gondolkodásmódod. És erről tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!