Miért vagy rasszista?
A cigányokat én is útálom.
Az még a kisebbik probléma, hogy lopnak, csalnak és belekötnek az emberbe, de ráadásul öldökölnek is, és a "nagy kutyák" úgy védelmezik őket, mintha valódi szentek lennének.
Ez pedig egyre rosszabb lesz, mert úgy szaporodnak, mint a csótányok.
1. Nem tudnak magyarul beszélni, akkor takarodjanak vissza románba. Meg utálom, amikor állok a megállóba és mintha legjobb haverok lennénk oda jön hozzám jó pofizni. Meg a 9 éves kis cigány gyerek beül mellém és kb már majdnem recskázott és belemászott az intim szférámba. Meg amikor tudatlanul ülsz a buszon és egyik pillanatban azt veszed észre, hogy a melledet taperolja egy suttyó román, hát az egy kicsit undorító és még ő van felháborodva amikor a kezébe meresztem a körmeim. Meg amikor nyakamnál fogva neki vágtak a falnak és elvették a táskám, amibe csak füzetek voltak.. ÉS persze azért is szeressük őket, amiért a kis 3 éves gyerekkel úgy beszélnek, mint a kutyájukkal, meg hajánál fogva végig cibálják az asszonyt a buszon.. Meg persze burjánznak mint a legyek azt kapják az százezreket, meg a seggük alá lopnak egy arany palotát 5 év alatt se.
Meg ez a "zöld a szemed? Járunk?" Hát na takarodjon már a fenébe.. Szerencsére az én nyelvemet cigányok vágták fel, szóval nincs problémám, amikor le kell koptatnom magamról a korombelieket.
Utálom az összes cickányt mint a szart sőt fekáliát is hamarabb ennék, mint egy cigánnyal hosszabb beszélgetésbe kezdjek!
Múltkor még így állnak, kérdezik, hogy járunk.. Mondom nem. erre ilyet szól: Miért nem? Tán mert cigány vagyok? Mi bajod a cigányokkal?? Erre én magabiztosan jól artikulálva: UTÁLOM A CI.GÁNYOKAT! Ott is hagytak..
Tisztelem Hitlert és sajnálom, hogy nem tudta befejezni a fő művét és a zsidókkal együtt a ci.gányokat és ha szerencsénk lett volna még akár a vágott szeműeket is kiírtja. :)
ha nem lennének cigányok!a házatok elől ki vinné el a kukát!(csak a fővárosi reg.hulladék k.központban kb 1200 cigány származású dolgozik)
köz.ter.fenntartó vállalatnál kb 2000 cigány származású dolgozik!(útca seprők,takarítók)
építőiparban segédmunkásként több 10000-en dolgoznak!
a szinesfém felvásárlók több mint 50%-a cigány származású!
vidéken a szociális munkások legtöbbje szintén cigány származású!
ezt csak azért írtam ha nem lennének cigányok akkor ki végezné el ezt a sok piszkos munkát!
a lepratelepeket ahol úgy élnek mint az állatok,azokat felgyujtanám úgy ahogy van!dögöljön a mocska aki nem tud beilleszkedni!
ja a kínaiakat meg a románokat meg még jobban utálom!
a kínaiak retkes,büdös népség!ide jöttek és jól meggazdagodtak a hamis rossz minőségű ruhákból!csak nézz szét pesten,mind mercivel meg bmw-vel jár!
kínában meg megette őket a retek.
a románok meg egy igénytelen,kontár emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!