Miért vagy rasszista?
szerinted mért vásárol a magyar a kínaitól?mert CSÓRÓ és nem tudja megvenni a drága magyar,vagy mittudomén milyen cuccot!
elég baj az sajnos!lassan a számlát nem tudják kifizetni,nemhogy öltözni!
Hogy ki vinné el a kukát és ki takarítaná a köztereket? Azok a magyar állampolgárok, akik nem jutnak álláshoz, mert amikor megnyílik egy új áruház takarítóknak hírdetnek állást a második napon már bevan töltve az összes hely és a dolgozók 95%-a cigány, és a magyarnak a fehérnek aki elakar menni dolgozni, ahol kap papírt azt már nem tudják felvenni!
K. apám kukás és lám nem cigány és lám más is menne csak a sok suttyó egymást rakatják be a munkahelyekre. Nem feltűnő, hogy a köztér rendben tartóknál olyan családi kapcsolatok vannak, amikre te gondolni sem mernél!
Meg ez olyan, hogy egyik ismerősöm feketén dolgozik már évek óta, elakar menni rendes munkahelyre de a cigányokat előbb felveszik! Nem is dolgoznak, csak könyökölnek a lapáton de azért kapják érte a pénzt!
Meg elültetnek 10 virágot 4 óra alatt.
na figyel!! aszfaltoztunk rengeteg településen!húztuk az utat géppel,DE AKI KIJÖTT A KURV@ HÁZBÓL ÉS MEGKÍNÁLT KÁVÁVAL V. ÜDÍTŐVEL TÖBBSÉGE ROMA SZÁRMAZÁSÚ VOLT!!
ne olyan beszéljen itt aki saját településen látja a nyomorék romákat!én bejártam 15-év alatt az országot győrtől-nyíregyházáig!
amikor viszik a szemetet a házunk elől mindig kiviszünk nekik valamit (forro tea,vagy éppen hideg üdítő)
na ezt megtanultam tőlük!
Az tök jó, hogy az egész országba ilyen áldott jó romák vannak! Akkor csak én nem találkoztam velük, és már én is bejártam fél Magyarországot és bárki mesél, akkor csak azt halom, hogy mennyi a lopás és ingyen élnek a segélyekből és stb!!
1. Nem fogom kínálgatni, ő választott olyan munkát, hát akkor vigyen magával inni valót!
2. Nyáron kötelező a munkáltatóknak kiszolgálni őket innivalóval, ami hűtve van. (Csak ezt a dolgozók valahogy nem merik felhánytorgatni, ha mégsem adnak, pedig a törvényben 100x jobban védik a dolgozót mint a munkáltatót)
3. Amikor én szedtem a mocskos cigányok szemetét az erdőben, a főút mellett, a susnyásban, a puszta közepén, akkor egyik sem jött oda a tűző napra és kínált meg innivalóval! Hanem csak néztek az ablakból..
én is bejártam fél Magyarországot és bárki mesél, akkor csak azt halom, hogy mennyi a lopás és ingyen élnek a segélyekből és stb!! TE ÍROD HOGY MESE!
nekem saját tapasztalatom!írtam már előbb hogy az ilyen segélyen tengődő, nyakukban 5-6 pulyával élő romatelepeket felgyujtanám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!