Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megcáfolnátok? Teljesen...

Megcáfolnátok? Teljesen kiábrándultam.

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó hogy láttam egy dokumentumfilmet ami arról szólt hogy a szerelem, és a szex csakis a szaporodásról szól. Levezette hogy ugye az emberek azért élvezik hogy többször csinálják, ezáltal sokkal több arra az esély hogy a nő teherbe esik és minden csak a fajfenntartásról szól. Erre jött az a kérdés hogy na de akkor miért maradnának egymás mellett az emberek? Arra az volt a válsz hogy ezzel is biztosítják a gyerek fölnevelkedését. Miután láttam ezt a filmet úgy érzem semminek sincs értelme az életben, mindennek az alapja az ösztön, minden érzésnek és cselekvésnek, és hogy a világ amiben élünk tulajdonképpen egy emberek által kreált dolog ami igazából nem is valóságos. Tudom hogy tök viccesen hangzik így leírva de tényleg rossz.

16/l

2011. júl. 26. 15:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
:D ez jó ez tetszik
2011. júl. 26. 16:22
 22/25 A kérdező kommentje:
15:53 igazából segít hogy nem csak én gondolkodom így
2011. júl. 26. 16:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

És azt mivel magyarázzák meg a tudósok, hogy nekem jobb érzés az ha elmegyek egyedül a természetbe leülök valahova és érzem a szabadságot, a világ szépségét, mint a szex?

Ez is csak fajfenntartás? Az állatok is annyira élveznék ezt?:)

2011. júl. 26. 18:41
 24/25 anonim ***** válasza:
akarom a film címét :)
2011. aug. 1. 01:52
 25/25 A kérdező kommentje:
keresem, keresem, csak már rég láttam és nem emlékszem a címére(angolul volt)
2011. aug. 1. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!