Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bolond vagyok hogy ennyi...

Bolond vagyok hogy ennyi miatt kiábrándultam belőle?

Figyelt kérdés
Msn-en megismerkedtem egy fiúval. Sokat beszélgettünk amikor elhívott hogy találkozzunk. 2 nappal előtte azt írta msn-en hogy "szeretlek" meg hogy "egyetlenem". Szerintem az ilyeneket először élőben kellene mondani és nem úgy hogy még nem is láttam az illetőt élőben csak képen. Így már nem is lesz olyan hatása ha élőben mondja hogy szeretlek.... Le is mondtam a randit ... Bolond lennék hogy emiatt ??
2009. okt. 31. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagy bolond, én megértelek.

Volt egy pasi, aki ismerkedés közben is ilyeneket mondott nekem, és borzalmasan idegesítő volt, hisz még csak ismerkedtünk, nem is ismertük meg egymást, stb..

Úgyhogy nyugi. :)

20/N

2009. okt. 31. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:
=) köszi
2009. okt. 31. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki "látatlanban" ilyeneket mond, az úgyis csak a szexre hajt. Jól tetted! Majd találsz normális pasit is. Az ilyen pasi meg magára vessen.
2009. okt. 31. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is :)
2009. okt. 31. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ez baromság, nem biztos h a szexre hajt. inkább az h örülni neki h van vki akinek ezeket mondhatja. legalábbis nálam ez volt, de én is buktam mind2 csajt emiatt. :D

19/f

2009. nov. 1. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok bolond..én menekültem az ilyen pasik elől ,olyan ,mintha le akarnának kötni egy életre ,pedig még csak nem is ismertek igazán..:S
2009. nov. 1. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, én is a falra mászok az ilyentől, de úgy vagyok vele általában,hogy egy talit megér. De ne aggódj, találsz helyette!!
2009. nov. 1. 23:34
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi =)
2009. nov. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!