Kiábrándultam az emberekből. Más is érez így?
Annyira rossz, hogy az összes nagy barátságomból nem maradt semmi..Egy barátom sincsen.. :(
A pasik mindig csak átbasznak és kihasználnak...Egyszerűen már azt érzem, hogy nincs már olyan, hogy őszinte barátság, vagy igaz szerelem...
Annyira nem tudok már hinni az ilyesmiben, és annyira giccsesnek találom, hogy néha már a hányás kerülget...
Annyira szeretném azt hinni, hogy még találok olyan barátot az életemben, aki nem egy sz*rkeverő k*rva, de egyszerűen már semmi reményt nem érzek, hogy olyan barátot találjak egyszer, aki tényleg mindig mellettem van.
Tudom, hogy mindenféle kapcsolathoz 2 ember kell, és nagyon sok munka van benne, de egyszerűen eddig, mind baráti, mind párkapcsolatban mindig azt éreztem, hogy én kaparok csak, a másik fél meg egyáltalán nem töri magát.
Nem tudom mit csinálok rosszul, vagy mi a baj velem, de sokszor már annyira fáj, hogy nincs kihez szólnom, és már lassan "belebetegszem" ebbe az egészbe.
Június végén lesz egy éve, hogy munkát keresek, azóta sem találtam semmit, pedig vagy 200 helyre küldtem neten az önéletrajzomat, ha nem többre, személyesen is csomó helyen voltam, áruházakban, mindenhol, de semmi. Annyira kilátástalan minden, és olyan jó lenne, ha legalább 1 igaz barátom lenne, de közben meg az van bennem, hogy ilyen nem is létezik, és csak magamat áltatom, hogy egyáltalán ilyet remélek az élettől. :(
22/L
Ahogy írod, sok ember kilátástalan helyzetben van. Ilyenkor mindenki a saját boldogulásával van elfoglalva. Egy alacsony életszínvonalon tengődő népességben az emberi kapcsolatok elvesztik a fontosságukat. Te még az optimistábbak közé tartozol, ha reménykedsz egy barátság kialakulásában.
Ha gondolod, írj egy levelet.
7:49:"hogy az összes nő alapvetően ilyen szarkeverő"
- most ez hogy?? az "összes"-ben te is benne vagy?
Vagy mint a viccben, aki szembehajt az autósztrádán, "vigyázat ,egy örült-mondja a rádió, "egy? mind!"-gonodlja ő.
Másokat nem nagyon tudunk megváltoztatni.
Magunkat igen. Itt kell kezdeni.
előző: köszönöm, hogy elmondtad rólam a véleményed
*
"...Egyszerűen már azt érzem, hogy nincs már olyan, hogy őszinte barátság, vagy igaz szerelem..."
- Kérdező: 22 évesen ilyyen lezárt végleges ítéletet alkotni nem jó.
De sok csalódás lehet mögötte.
Felnőtt emberket nem negyon tudsz megváltoztatni.
Mégis, mit lehet tenni, hogy ez a keserűség elmúljon és a boldogság felé haladjon?
Magunkon kell kezdeni a változtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!