Megcáfolnátok? Teljesen kiábrándultam.
Szóval arról lenne szó hogy láttam egy dokumentumfilmet ami arról szólt hogy a szerelem, és a szex csakis a szaporodásról szól. Levezette hogy ugye az emberek azért élvezik hogy többször csinálják, ezáltal sokkal több arra az esély hogy a nő teherbe esik és minden csak a fajfenntartásról szól. Erre jött az a kérdés hogy na de akkor miért maradnának egymás mellett az emberek? Arra az volt a válsz hogy ezzel is biztosítják a gyerek fölnevelkedését. Miután láttam ezt a filmet úgy érzem semminek sincs értelme az életben, mindennek az alapja az ösztön, minden érzésnek és cselekvésnek, és hogy a világ amiben élünk tulajdonképpen egy emberek által kreált dolog ami igazából nem is valóságos. Tudom hogy tök viccesen hangzik így leírva de tényleg rossz.
16/l
Szerintem is hasonlóképp van,az érzések talán azért vannak,hogy boldoggá tegyen valami minket,de minden arra megy ki,hogy szaporodjunk,aztán meghaljunk.
Nekem ez túl unalmasnak tűnik.És ezért tévhitekbe fojtom ezeket a képzeteimet.:)
15/L
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:50
Lefognak utána is feküdni egymással,de akkor már nem lesz céljuk többé.És ha mondjuk a nő vagy a férfi nagyon akarta a gyereket,vagy esetleg mindkettő,akkor előbb-utóbb értelmetlennek gondolhatják az egészet.Ezért örökbe fogadnak vagy lombikoznak.De ezt egyedül is megcsinálhatod,akkor is boldog leszel,mert ott a gyereked,akiért élsz.És gondolom,hogy te sem a férjedet vagy a feleségedet választanád(ha már kötelező lenne a választás),hanem a gyerekedet..aki nem a gyerekét választaná,hát arról meg van a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!